Spa exclusivist si tratamente exotice

17 august 2009

Spa exclusivist si tratamente exotice

     Intr-o lume din ce in ce mai grabita si mai agitata in care timpul este la mare pret, se deschide un nou centru menit sa ofere un moment de relaxare. Green Day Spa, este mai mult decat un institut spa de tratamente corporale, este o experienta senzoriala in sine. O oaza de liniste, intr-o ambianta amenajata cu stil in care reprezentantele sexului frumos - si nu numai - pot beneficia de efectele aromaterapiei, masajului, cosmetologiei si tratamentelor spa personalizate din cap pana in picioare.

     Complexul Babor de tratamente corporale, utilizat in Green Day Spa, are la baza un concept de tratament unitar, bazat pe cunostintele traditionale ale puterii de vindecare ale naturii. Combinatia de masaje blande si tratamente special create pentru ingrijire, confera vitalitate si hidratare intensiva pielii, lasand-o pe deplin relaxata si supla. Secretele vracilor africani se regasesc in puterea pietrelor naturale vulcanice si a cristalelor precum calcitul si quartzul roz, menite sa intareasca legatura dintre trup si natura. Bazate pe ritualuri stravechi de infrumusetare, produsele exclusiviste de intretinere a pielii sunt aplicate de maini profesioniste. Tehnicile de masaj utilizate sunt cele precum Shi Tao, cu produse “Scentao of Asia”, tehnici ayurvedice cu produse “Shadiva of India”; cat si franturi din salbaticie, oferite de “Khanya of Africa” ce se reflecta prin folosirea celei mai pure sari de mare, ritualurilor stravechi de infrumusetare, intr-o expresie de exoticism mistic.

     Noul institut, aflat langa Palatul Cotroceni, apartine Luciei – ex-Candy - si este unul dintre cele mai bine dotate din punct de vedere tehnologic centre de spa din tara. “Un centru de spa dotat cu tehnologii de ultima generatie si tratamente corporale naturiste vestite in intreaga lume, reprezinta visul oricarei persoane. M-am gandit ca atat femeile cat si barbatii din Romania merita sa isi indeplineasca acest vis. La noi femeile muncesc foarte mult, sunt mame, sotii si carieriste in acelasi timp, iar cu toate aceste roluri de multe ori il neglijeaza pe cel de a fi femeie. Personal consider ca pentru o femeie este foarte important sa se simta bine in pielea ei, sa radieze de frumusete. Acest salon se adreseaza celor care doresc sa isi ofere cateva clipe de rasfat. Folosim retetele celor mai performante centre de spa din lume si tehnologii de ultima generatie, iar pestisorii vraci (Garra Ruffa), o noutate absoluta in Romania, ofera o experienta deosebita ce imbina terapia cu relaxarea” - declara Lucia, fondatoarea conceptului Green Day Spa.

sursa: comunicatedepresa.ro

taguri: spa, frumusete, garra ruffa, tratamente, relaxare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!