Ultimele tendinte - coafuri cu reflexe minerale

07 mai 2008 | Autor: Theodora Paslaru

Ultimele tendinte - coafuri cu reflexe minerale

     Naturaletea si subtilitatea revin in acest sezon pe podiumurile de prezentare, dupa mai multe sezoane in care opulenta a dominat tendintele in moda si frumusete. Pentru a-ti oferi un look in tendinte, Wella, expertul in ingrijirea parului, a lansat colectia de tonuri minerale Wella Safira. In plus, gama de styling Wellaflex si-a schimbat complet look-ul si a lansat o noua colectie, Wellaflex Color Brilliance, conceputa special pentru a pune in valoare reflexele minerale ale parului tau.

     Comorile ascunse ale pamantului au constituit sursa de inspiratie perfecta pentru expertii Wella. Colectia de tonuri minerale celebreaza farmecul discret al acestora: accentele subtile, stralucirea metalica, fina si pretioasa. Colectia de tonuri minerale Wella Safira include 3 nuante: 5/46 Cascada ametist, 5/73 Topaz întunecat si 9/3 Stralucire de Citrin. Datorita unei formule speciale, acestea ofera parului reflexe multiton, a caror intensitate aminteste de culorile vii, pline de stralucire, ale bogatiilor pamantului.

---galerie---

     Wella Safira este o vopsea crema care ofera experienta unica a ingrijirii orientale: o nota de senzualitate, acoperire de 100% a firelor albe si o culoare intensa si de lunga durata. Balsamul special, cu uleiuri pretioase orientale, hraneste in profunzime firul de par, oferindu-i ingrijire desavarsita. Revitalizatorul de culoare, unic pe piata, are o formula adaptata fiecarei nuante in parte, permitand improspatarea culorii si conferindu-i stralucire de durata.

sursa: 2activePR

taguri: vopsea, culoare, coafura

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!