Wella Safira, magia culorilor care dureaza

23 octombrie 2006 | Autor: Andreea Latu

Wella Safira, magia culorilor care dureaza
copyright: Wella

     Farmecul Orientului ne fascineaza si ne incita deopotriva. E o lume misterioasa, plina de stralucire<!--topnews-->, in care ne-am dori sa patrundem, fie doar si prin intermediul simturilor.

     Chiar daca nu ai gasit lampa lui Aladin care sa-ti indeplineasca dorintele, poti experimenta universul plin de culoare al Orientului alaturi de Wella Safira. Vei descoperi o lume deopotriva senzuala si incitanta, plina de nuante intense si stralucitoare.

     Wella Safira iti propune o paleta de 24 de nuante, intr-un un kit complet de vopsire, disponibil intr-un nou ambalaj, mai atractiv. Kit-ul contine crema coloranta, emulsie activatoare, balsam si un inovator revitalizator de culoare.

     Cu ajutorul revitalizatorului de culoare poti reaprinde culoarea parului tau iar si iar, pana la urmatoarea vopsire. Acesta se aplica la fel de simplu ca un sampon - la doua, respectiv patru saptamani de la vopsire - pentru a improspata culoarea si a-i oferi stralucire de durata. Formula sa este adaptata fiecarei nuante in parte.

     Wella Safira contine pigmenti superiori de colorare care patrund adanc, dar delicat, in structura firului, conferind parului tau nuante fascinante, pline de mister. Balsamul imbogatit cu uleiuri pretioase orientale hraneste in profunzime firul de par, de la radacina pana la varf, oferindu-i ingrijire intensa si o stralucire desavarsita. Incerca un nou mod de colorare a parului, care trasforma vopsitul intr-o inedita experienta orientala ce-ti rasfata simturile si te transpune in peisajul fascinant al celor “1001 de nopti”.

     Experimenteaza alaturi de Wella Safira imaginea frumusetii orientale - frumusetea misterioasa, senzuala si incitanta, frumusetea care inspira. Imprumuta din misterul si senzualitatea Orientului si invaluie-te in magia culorilor care dureaza – culorile Wella Safira!

sursa: 2activePR

taguri: Well, Safira

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!