Noul Wellaton Naturals, culoare si volum pentru un viitor plin de tinerete

08 decembrie 2007 | Autor: Theodora Pislaru

Noul Wellaton Naturals, culoare si volum pentru un viitor plin de tinerete

     Se stie ca femeile ar face orice ca sa-si pastreze tineretea pentru cat mai multa vreme. Daca ar exista o capsula a timpului, ti-ai pastra in ea toate lucrurile dragi, dar si formulele care te-au ajutat sa arati mereu mai tanara.
     Expertii in ingrijirea parului de la Wella iti propun acum noul Wellaton Naturals cu extracte de citrice, pentru un par plin de culoare si volum. Astfel parul tau capata viata in mainile expertilor Wella; culoarea si volumul ii dau un plus de energie, iar tie un plus de tinerete.

     Alege din cele 14 nuante disponibile in gama Wellaton Naturals pe cea care ti se potriveste cel mai bine si bucura-te de noua formula cu extracte de citrice care da volum si culoare parului tau, pentru un aspect plin de tinerete.

     Incearca noul Wellaton Naturals cu extracte de citrice pentru un par plin de culoare si volum. Chiar si cei dragi s-ar putea sa te confunde cu cineva mai tanar... Iar tu cu siguranta vei arata si te vei simti mereu mai tanara.

---galerie---

     Culoare, volum, tinerete au fost cuvintele-cheie care au marcat evenimentul de lansare a noii linii Wellaton Naturals. Expertii in ingrijirea parului de la Wella propun din luna noiembrie si femeilor din Romania noul Wellaton Naturals cu extracte de citrice, pentru un par plin de culoare si volum.

     Pentru a ilustra ideea de tinerete si culoare, ziaristii au fost invitati sa faca un exercitiu de creativitate si sa isi imagineze ca ar lua cu ei, intr-o capsula a timpului, idei, mesaje, lucruri care i-ar ajuta sa ramana tineri.
     In eforturile lor jurnalistii au fost asistati de trei dintre cei mai talentate nume ale modei romanesti, Wilhelmina Arz, Irina Marinescu si Elena Perseil. Mesaje speciale pentru capsula timpului au fost create de jurnalisti pentru fiecare ipostaza a femeii-Wellaton Naturals, iar Daniela Nane, in calitate de gazda a evenimentului, a adus cu sine frumusete si optimism.

sursa: 2activePR

taguri: Wellaton Naturals, culoare, vopsea

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!