Coafura anului 2007

26 aprilie 2007

Coafura anului 2007

     Anul 2007 ne aduce o mare libertate in a ne alege si realiza stilul. Tendintele ne reconecteaza cu lucrurile primordiale, dar si cu indrazneala tineretii. E o lume a elementelor pure, senzuale, a liniilor simple, curate, fluide. Cele patru directii, Nordic Serenity, Rustic Deluxe, Pop Couture si Sensual Intrigue, reprezinta diferite variante pentru un stil plin de viata si culoare, propus de Wella Professionals, expertul in ingrijirea parului.

     Nordic Serenity

     Nordic Serenity exploreaza frumusetea si puterea lucrurilor simple, deschizand un spatiu spiritual în care tehnologiile moderne se pierd într-o atmosfera calma, inducand împacarea cu mediul înconjurator. Linii simple, materiale transparente, clipe de liniste... . Cu o feminitate angelica, parul straluceste de puritate si sanatate. Blond rece, deschis, cu straluciri calde. Cu ajutorul culorii, contrastul este diminuat pentru a se obtine un efect de luminozitate uimitor. Formele sunt moi si fluide. Sectiuni mici sunt taiate scurt pentru a pune în evidenta lungimea, în timp ce alte parti sunt ondulate pentru a accentua zonele drepte ale coafurii.

     Rustic Deluxe

     Rustic Deluxe ne reconecteaza cu radacinile noastre primordiale. E o sofisticare primitiva, ce ne leaga de pamant, ne starneste interesul, ne relaxeaza. Sarbatorim frumusetea naturala, bucurandu-ne de haine si accesorii ”neslefuite” si totusi rafinate. În ceea ce priveste parul, salbaticia este domesticita fara a ne îndeparta de caracterul inital. Pentru individualizare si impact maxim, contururile sunt puternice – deconectate, dar totusi echilibrate. Parul este caracterizat prin flexibilitate, spirit si energie naturala, avand o sexualitate captivanta, iar în cazul barbatilor, o naturalete nobila. Culorile sunt rustice, bogate, reflectate în nuante lemnoase si condimentate, tonuri de chihlimbar si miere.

     Pop Couture

     Tineretea domina. Asculta regulile, dar nu face nimic din ce ti se spune. Stilul anilor ’60 revine în lumina reflectoarelor. Temele sunt distractive. Grafica este îndrazneata. Culorile se contopesc, formele se modifica. Liniile sunt fie drepte si curate, fie ondulate. Modelele si paletele sunt psihedelice; materialele sunt toate top-show: stralucitoare, cu textura. Este un look zgomotos fara sa fie ieftin. Parul este elementul definitoriu, cu tunsori grafice energice, forme curbate, bretonuri hiper scurte si linii asimetrice. Stiluri de tunsori simbolice, a la Twiggy, dar transpuse în realitatea anului 2007. Mai îndraznete, mai curajoase, acestea etaleaza si inspira tehnici de tuns si vopsit care merg pana la limita imaginii acceptate. Observam nuante de paun care stralucesc în par – uneori ascunse, alteori atragand atentia. Este alegerea noastra.

     Sensual Intrigue

     Tendinta Sensual Intrigue este o interpretare a senzualitatii care seduce, desi lanseaza o propunere mai întunecata si, în acelasi timp, mai periculoasa. ”Femme fatale” este reinventata, inspirandu-ne sa ne regasim pe noi însine. Este sofisticata, senzuala, dramatica si etern nocturna. Este mandra de silueta ei perfecta, miniona, chiar si în umbra, în timp ce îsi calculeaza fiecare miscare. O spionezi în timp ce se rasfata pe canapeaua luxoasa, sorbind cocktailuri tari, mancand nimicuri extravagante – trufe si ciocolata neagra. Parul este extrem de sculptural, fie cu franjuri ascutite, fie acoperind un ochi. O pata ca de cerneala neagra. În lumina - culoarea prunei, în umbra - albastrui prafuit. Stralucire vizibila. Eleganta personificata, senzuala si sofisticata.

sursa: Tonica

taguri: coafuri, stil, par, tunsoare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!