Minerale esentiale pentru tratarea parului si scalpului

15 mai 2010

Minerale esentiale pentru tratarea parului si scalpului

Femeia moderna doreste rezultate rapide si vizibile. Aceasta dorinta nu mai este un secret pentru industria produselor cosmetice. Atfel, Keune propune 9 linii dedicate fiecarui aspect in parte si anume: parul deshidratat, degradat sau poros, parul lipsit de volum, cu tendinta de cadere, colorat, ondulat sau indisciplinat precum si scalpului cu exces de sebum sau cu matreata.

Pentru fiecare problema exista solutia completa bazata pe 5 minerale esentiale ce garanteaza un rezultat cu adevarat eficient si rapid.

Dar ce sunt mineralele esentiale si ce rol au ele in activitatea de tratare si ingrijire a firului de par si a scalpului?

Sa o luam cu inceputul: mineralele esentiale au o dubla functie- la nivelul scalpului creaza adevarate bariere de protectie cu rolul de a oferi ingrijire de durata.
Astfel, o activitate corecta a celulelor conduce la un scalp sanatos si implicit un par pe masura.
Mai mult, mineralele esentiale hranesc scalpul si echilibreaza nivelul de hidratare al pielii capului. Astfel cuticulele sunt netezite, firul de par este protejat si fortifiat capata volum, devinind flexibil si stralucitor.

Este stiut ca mineralele sunt vitale in mentinerea starii optime de sanatate atat pentru par si scalp cat si pentru corp. Pe scurt, mineralele esentiale reprezinta rezultatul a mii de reactii biochimice e au loc la nivelul celulelor din corpul uman, ajutand la fortifierea sistemului imunitar si facilitand secretia de hormoni si enzime. Cum nu sunt prezenti ioni metalici, celulele vii absorb imediat aceste Minerale Esentiale.

In compozitia fiecarui produs Keune Care Line se intalnesc 5 minerale esentiale cu rol decisiv in dobandirea unui par si scalp sanatos:

-Zincul: un important antioxidant necesar pentru vindecarea si dezvoltarea de noi celule.
-Cuprul: element-cheie in asimilarea si stabilizarea fierului . Cuprul este important in procesul de cheratinizare si crestere a firului de par.
-Siliciul: joaca un rol vital in formarea de colagen si a tesuturilor de legatura. Parul, pielea, unghiile sunt alcatuite din collagen si tesuturi de legatura (ca o plasa).
-Fierul: ajuta la oxigenarea optima a tesuturilor, calea catre o piele tonica. Fierul este un excelent transportor al oxigentului in intreg organismul
-Magneziul este un component major in recatiile enzimatice ale carbohidratilor si proteinelor .

Iata deci cateva beneficii ale produselor Keune Care Line ce garanteaza practic o insanatosire din interior pentru par si scalp.

Inovatiile Keune nu se opresc aici pentru ca fiecarei linii de tratament i se adauga ingredienti specifici cu rolul de a trata in od specific, fiecare problema a scalpului sau a parului. Greu de imaginat? Convige-te prin a testa produsele Keune Care Line. Vei fi uimita de rezultatele rapide si cu adevarat eficiente de care parul tau se va bucura mult timp de acum incolo!

taguri: par, tratament, minerale esentiale, scalp

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!