VIVA - culoare si styling in noul set de Sarbatori

08 noiembrie 2004

VIVA - culoare si styling in noul set de Sarbatori

     Special conceput pentru femeia energica, activa si doritoare sa arate bine in orice moment al zilei, noul set de sarbatori Viva iti ofera, pe langa vopseaua pentru par, un mini fixativ Wellaflex pe care-l vei putea purta cu tine oricand.

 

     Încearca o culoare pura, irezistibila: Wella Viva îti ofera culori frumoase, pline de viata si de stralucire, care isi pastreaza intensitatea pentru mult timp. Moleculele colorante microfine din formula, cu putere de colorare maxima, patrund în profunzimea firului de par. Astfel, se realizeaza o fixare permanenta a moleculelor colorante în structura firului de par, iar culoarea rezista timp îndelungat, chiar si la spalarea frecventa a parului.

     Special, pentru nuante de rosu pur, incandescent nu trebuie decât sa aplici Viva Pure Red, care îti ofera esenta rosului. Pentru ca Viva Pure Red are o formula unica ce contine pigmentul de colorare pr5 - o descoperire absolut revolutionara - ce ridica rezistenta si intensitatea culorilor cu mult peste limitele unei vopsele de par obisnuite. De asemenea, culoarea este protejata intens contra influentelor exterioare ale mediului, cum ar fi spalarea frecventa a parului sau expunerea la razele soarelui datorita formulei îmbogatite cu molecule de protejare a culorii si protectie-UV.

     Pret recomandat al setului promotional: 245.000 lei

sursa: 2ActivePR

taguri: Viva, culoare, stil

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!