Un scalp mai sanatos pentru un par frumos!

03 mai 2006 | Autor: Claudia Agafitei

Un scalp mai sanatos pentru un par frumos!

     De ce este astazi zincul un ingredient "hot" in lumea frumusetii?
     Zincul joaca un rol vital in mentinerea sanatatii organismului, cresterea imunitatii, functionarea corecta a sistemului reproducator si ajuta la imbunatatirea capacitatii de memorare. Daca iti doresti un par sanatos si o piele supla, stralucitoare, tot zincul iti vine in ajutor, prin rolul deosebit de important pe care il are in pastrarea frumusetii.

     O gustare bogata in zinc ajuta intreg organismul, dar parul poate primi acum un supliment de zinc si in alt mod. Noul Head & Shoulders cu formula ActiZinc ofera parului tau cantitatea de zinc necesara. Nu trebuie sa iti mai faci griji, parul tau va arata absolut fabulos!

     Realizand rolul esential al zincului in mentinerea unui par frumos si a unui scalp sanatos, expertii Head & Shoulders s-au folosit de proprietatile mineralului pentru a crea o formula noua, ActiZinc, cu un continut bogat in zinc. "Tehnologia se schimba tot timpul" ne spune expertul Head & Shoulders, Steve Shiel, "dar nu este intotdeauna necesara folosirea unor ingrediente noi. Uneori este mai bine sa utilizam ingrediente binecunoscute, dar folosindu-ne de tehnologii de ultima ora." De altfel, cheia noii formule Head & Shoulders - are la baza exact acest principiu: "Remediu vechi, ingrijire avansata".

     Dar daca zincul este un remediu vechi, atunci ce aduce in plus formula ActiZinc?

     Spunem adesea ca frumusetea vine din interior, iar acest lucru este valabil si in cazul frumusetii parului. Prezent in formula tuturor celor noua variante Head & Shoulders, ActiZinc-ul actioneaza eficient in indepararea matretii si ajuta la rehidratarea scalpului. Incepe prin a avea grija de scalpul tau si vei avea un par frumos!

     Cum functioneaza noua formula cu ActiZinc?

     * Actiune rapida: datorita carbonatului de zinc si actiunii sale bio-active, formula cu ActiZinc este foarte rapida, actionand chiar de la prima prima utilizare
     * Mai multa eficienta: o formula cu mai mult zinc inseamna un sampon mult mai eficient impotriva matretii, impiedicand actiunea ciupercii Malassezia
     * Nici un compromis: Sampoanele actioneaza bland asupra scalpului si parului, lasandu-ti un par frumos si mai sanatos.

     Zincul este un mineral binecunoscut pentru beneficiile sale in privinta sanatatii. Acum, Zincul este si un ingredient "hot" in lumea frumusetii. Formula cu ActiZinc a noului Head&Shoulders il transforma intr-un element esential, care te ajuta sa arati bine, sa ai un scalp mai sanatos si un par frumos.

sursa: 2activePR

taguri: par, zinc, remediu, tratament, cura, actizinc

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!