Bretonul... muta si castiga

12 august 2007

Bretonul... muta si castiga

     Oare de ce este asa de greu sa faci schimbari atunci cand e vorba de breton? Cata obraznicie!<!--topnews--> De cateva sezoane bretonul nu s-a mai impus ca trend dar iata ca revine in forta in 2007. O minune pentru a acoperi zonele nedorite, pentru mascarea sprancenelor si “acapararea” obrajilor! Frontal sau filat devine vedeta pentru orice tunsoare sau stil. Poate fi lasat liber dimineata si in cursul zilei pentru a fi strans si cumintit seara.

     Bretonul poate fi folosit pentru toate tipurile de tunsori, scurte, medii sau lungi. Pentru o tunsoare scurta un breton filat va merge perfect. O tunsoare medie necesita alungirea bretonui si filarea sa in scari, evidentiind ovalul fetei. Parul lung (drept, ondulat sau permanent) sau extensiile (drepte, ondulate) fixate la radacina au nevoie de un breton asemanator. Ultimul tip este cel american care pune acent pe stilul glamour. .

     Stilul natural.

     Printre tendintele 2007 se afla si coafurile mai salbatice: extrem de elaborate si care imita o dezordine totala ! Alteori se doreste crearea efectului fix-miscare, cu zone de par drept si zone de par in miscare, totul pentru a oferi mai multa personalitate coafurii. Suvitele care ating fata trebuie sa fie ori foarte drepte ori foarte ondulate. Mai mult chiar, un volum amplu al parului poate fi echilibrat de un breton drept. Unele coafuri se inspira din perioada renascentista si propun un breton foarte scurt, altele in schimb propun un breton foarte lung si plin de volum care mascheaza fruntea. Taieturi scurte sau ample, drepte sau voluminoase, cu filaj excesiv sau, pur si simplu, asimetrice ....toate mai au nevoie de un singur lucru: CULOARE!.

     Umbrele incantatoare.

     La moda sunt tonurile de blond. Lung sau scurt, drept sau ondulat, ce poate fi mai seducator decat blondul ? Foarte evident sau in trepte, plecand de la radacina sau lasand cativa milimetri nevopsiti, un blond aprins californian sau tonuri foarte luminoase… toate sunt IDEALE pentru aceasta perioda. Dar nu numai, se poarta si rosul perlat, maroniul, blondul aramiu sau negrul scanteietor. Tot in paleta nuantelor in voga se afla si castaniul inchis care poate fi utilizat cu suvite de culori variate. Un fond de culoare deschisa va fi mai bine evidentiat daca utilizati suvite de aceasta culoare. Ca sa nu mai vorbim de breton, acolo unde niste mese blonde foarte subtiri vor crea o cu totul alta imagine. Sau un breton cu totul diferit prin adaugarea unor suvite blond inchis sau castaniu care vor crea un efect carre alto. Totul ramane la alegerea voastra pentru ca nuantele si taieturile pot schimba un chip in doar cateva secunde. .

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: hairstyle, breton, tunsoare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!