L'Oreal a lansat gama Professionel in Romania

11 ianuarie 2004 | Autor: Mihaela Preda

L'Oreal a lansat gama Professionel in Romania

     Un eveniment care nu a putut trece neobservat in lumea mondena a capitalei, a fost lansarea, duminica, 11 ianuarie 2004, a noii game de produse pentru coafura si styling, L’Oreal Professionel. Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului. Dupa o scurta prezentare video a noilor produse L’Oreal si a echipei care a contribuit la aceasta lansare, si-a facut aparitia Laetitia Guenaou, ambasadoare L’Oreal, stilista ce s-a remarcat in numeroase spectacole de coafura din intreaga lume. Show-ul ce a urmat a fost o excelenta demonstratie a tehnicilor de coafura, pe care Laetitia le-a ridicat la rang de arta.

     Printre produsele proaspat lansate de L’Oreal se numara Hot Style, gama ce foloseste tehnologia Heat Optimising, care devine activa la utilizarea aparatelor de coafat pe baza de caldura. Constructor si Iron Finish sunt 2 dintre produsele Hot Style, ele avand ca efect supletea si netezimea parului.

     Gama Volume Extreme, bazata pe tehnologia Nutritex, confera parului fin volum, actionand direct de la radacina. In plus, L’Oreal a lansat, in 2004, programe de instruire si pregatire ce include o serie de cursuri prin care coaforii profesionisti isi pot imbunatati cunostintele. Pentru amanunte puteti accesa www.lorealprofessionel.com.

 

sursa: beautycenter.ro

taguri: L'Oreal, Professionel, par, coafura, styling

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!