Gerocossen isi largeste portofoliul de produse

22 noiembrie 2006

Gerocossen isi largeste portofoliul de produse

     Compania Gerocossen, ocupanta a locului 2 in Topul National al Firmelor Private, realizat de Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, a decis sa completeze linia pentru ingrijirea si infrumusetarea parului cu doua noi produse de styling. Gerocossen, companie romaneasca, a carei cifra de afaceri rezulta in proportie de peste 60% din vanzarea vopselelor de par, se mentine an de an in topul preferintelor consumatoarelor care prefera produsele accesibile ca pret, dar de calitate. Pentru a le oferi solutii complete pentru ingrijirea si coafarea parului, Gerocossen a decis sa-si largeasca portofoliul de produse cu un fixativ si cu o spuma modelatoare pentru par.

     Noile produse se remarca printr-un raport foarte bun calitate-pret, fixativul ajungand la raft la pretul de 7 RON (300 ml), iar spuma modelatoare – la pretul de 6 RON (200 ml). Produsele, sub forma de spray, contin vitamina B5 si filtru UV, pentru hranirea parului si protejarea lui de radiatiile ultraviolete. Fixativul Gerocossen confera parului o fixare puternica si durabila, conferindu-i acestuia si stralucirea pe care si-o doreste orice femeie. Spuma modelatoare Gerocossen este recomandata pentru realizarea celor mai indraznete coafuri, oferind parului nu numai o fixare puternica, ci si volum. Totusi, pentru o fixare mai indelungata, dupa coafarea parului cu spuma modelatoare, este recomandata si aplicarea fixativului de par Gerocossen.

     Intr-o piata extrem de dinamica precum cea a cosmeticelor, Gerocossen reuseste sa ofere surprize placute consumatorilor sai. Largirea portofoliului de produse cu o noua gama de styling este doar una dintre ele, compania romaneasca de cosmetice continuand sa-si dezvolte strategiile de fidelizare ale consumatorilor sai si de crestere in ritmul pietei.

sursa: ARENA Communications

taguri: styling, cosmetice, coafura, par

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!