Culoare si stil italian

15 mai 2008

Culoare si stil italian

     Hairstylistul Massimo Pradella –International Brand Ambassador Compagnia Del Colore va sustine in data de 19 mai 2008, o demonstratie care va avea ca subiect culoarea si stilul italian in conceptia Compagnia Del Colore - noile tendinte in tunsori, precum si armonia intre linie si culoare in coafurile pentru mirese si evenimente speciale, la sala Byblos, din cadrul Hotelului Phoenicia, Bucuresti.

     S.C. AXELLE S.R.L. – importator exclusiv al brandului Compagnia Del Colore in Romania, organizeaza in data de 19 mai 2008 un seminar international cut&color, cu tema: ”Armonia intre linie si culoare in coafurile pentru mirese si evenimente speciale, in conceptia COMPAGNIA DEL COLORE”. Evenimentul va avea loc la Byblos, mezanin, in cadrul Hotelului Phoenicia, B-dul Alexandru Serbanescu, nr. 87, in data de 19 mai 2008, intre orele 8.45-17.00.

     Seminarul va fi sustinut de celebrul hairstylist italian Massimo Pradella – International Brand Ambassador Compagnia Del Colore. Massimo Pradella detine o vasta experienta in teoria culorii, tunsorii si styling-ului, este International Brand Ambassador pentru Compagnia Del Colore din anul 2005, este stylist oficial la Miss Univers si la Festivalul de la San Remo, este castigatorul a numeroase concursuri internationale de prestigiu, este proprietar a doua saloane in Italia, creeaza book-uri pentru modele celebre, iar, de peste cinci ani este profesor la Academia de Arta din Milano.

     Seminarul se adreseaza in egala masura profesionistilor cu experienta, dar si incepatorilor – deopotriva interesati sa isi consolideze si sa isi extinda cunostintele teoretice ca fundament al practicii in domeniul hairstylingului, precum si pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si produse dezvoltate pe plan mondial. Participantii la seminar vor primi diplome de calificare Academia Compagnia Del Colore, semnate de catre Massimo Pradella. Seminarul cuprinde demonstratii pe temele: colorare in diferite tonalitati de blond rece, colorare in 3 nuante de blond simultan, colorare cu produse AMONIA FREE (linie de produse recomandate si pentru gravide, persoane alergice sau cu probleme de sanatate), diferite trucuri pentru a obtine rezultate maxime in colorare in conditii de maxima securitate pentru par, lansarea NOII LINII PENTRU STYLING – COMPAGNIA DEL COLORE, precum si prezentarea unor tehnici moderne si in trend de ARANJAMENTE SI COAFURI PENTRU MIRESE SI EVENIMENTE SPECIALE.

     PROGRAM EVENIMENT:
8,45-9,00: inregistrarea participantilor
9,00-13,00: partea I (teorie+demonstratii)
13,00-13,30: coffee break
13,30-16,30: partea II (teorie+demonstratii)
16,30-17,00: concluzii, inmanarea diplomelor, vizionarea produselor, poze

     Pentru detalii despre curs sunati la: S.C. Axelle S.R.L. 021.250.55.35, 021.256.99.42, 0721.241591, 0740.063.192; persoana de contact: Andreea Anchievici – Director Comercial (axelle@rdsmail.ro, marketing@axelle.ro), Web: www.compagniadelcolore.com, www.axelle.ro . Pentru confirmarea participarii reprezentantilor din presa sunati la: Les Nouvelles Esthetiques, 021.317.72.72, 0745.776.333; persoana de contact: Consuela Gheorghe – PR Assistant (consuela@lne.ro).

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: Massimo Pradella, hairstyle, coafura

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!