Concept unic de colorare directa a parului

06 septembrie 2010

Concept unic de colorare directa a parului

Cu Davines culoarea parului capata ACUM statut de vedeta. Poti fi femeia rafinata, punk, gotica, dulce sau fatala. Identifica-ti icon-ului in linia de colorare directa FINEST PIGMENTS, formulata cu pigmenti 98% de origine naturala(fara amoniac, nu cere decat utilizarea unui activator). Cele 14 nuante FINEST PIGMENTS pot fi combinate intre ele si cu ajutorul Finest Gloss pentru a crea nenumarate nuante cu care parul tau sa se simta minunat. Davines Finest Pigmenţi prezintă o linie inovatoare de coloranti, care permit trecerea de la o culoare la alta treptat intr-o maniera naturala, experimentand in acest fel noi reflexe care se atenueaza progresiv  dupa 8-10 spalari.

Este ideal pentru hairstylisti introducerea acestui serviciu de colorare naturala a parului, este o colorare versatila, optima pentru vopsirea meselor si suvitelor, pentru mascarea primelor fire de par alb si este o extrordinara solutie in cazul parului decolorat.Davines Finest Pigmenti prin compozitia sa naturală permite utilizarea sa imediat după permanent sau dupa folosirea substanţelor chimice de îndreptare a parului. Acesta nu conţine amoniac şi nu necesita utilizarea unui activator.

In formularea acestui produs, Davines s-a inspirat din traditia farmaceutica de la inceputul secolului si se bazează pe alegerea ingredientelor care provin din  surse naturale (până la 98% din compoziţie) ca de exemplu agenţi de coagulare derivati din celuloză, acid fitic extras din tarate de orez ( împiedicâ modificari in  rezultatul obtinerii culorii), şi pigmenţi de plante extrasi din ratania, rosii, ghimbir, şofran, sorg şi nuc indian. Acest tratament inovator dă strălucire culorii datorita pigmentilor naturali, întăreşte şi protejează părul subtiat şi epuizat.
 

sursa: PORTA COMMUNICATION

taguri: par, vopsea, colorare, davines

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!