Trateaza-ti buzele ca pe un VIP!

22 martie 2007 | Autor: Laura Banica

Trateaza-ti buzele ca pe un VIP!

     Covorul rosu este intins. Luminile reflectoarelor sunt aprinse, iar limuzinele sunt aliniate cu zecile in timp ce multimea aclama<!--topnews--> sosirea noului ruj Color Last VIP de la ASTOR. Imagineaza-ti un ruj cu puterea VIP: Very Intense Pigments - pigmenti foarte puternici care iti rasfata buzele cu o culoare incredibil de intensa si in acelasi timp le hidrateaza, oferindu-le o senzatie de confort. O culoare fantastica, voluptuoasa, care rezista timp de 7 ore.

     Trateaza-ti buzele ca pe un VIP! Rujul Color Last VIP este imbogatit cu pana la 50% mai multi pigmenti. Pigmentii sai confera o culoare senzuala care isi pastreaza intensitatea si ofera o buna acoperire fara a se intinde. Ingredientele speciale de hidratare asigura confortul si finisajul deosebit al machiajului pe care numai un tratament de lux il poate oferi buzelor tale. Buzele tale se vor simti si vor arata de miliioane!

     Accentul este pus pe o culoare eleganta, sofisticata, de mare intensitate, obtinuta printr-un sistem de straturi suprapuse care produce un efect sporit de luminozitate, demn de cele mai voluptuoase prim planuri. Nuante indraznete de rosu, in mare voga, nuante irezistibile de roz, sic si sexi, bejuri elegante... imbraca-ti buzele in culori intense pentru a face propria ta declaratie de mare impact.

---galerie---

     In ceea ce priveste ambalajul, este un accesoriu obligatoriu pe care il vei afisa cu placere oriunde te-ai afla. O combinatie clasica si eleganta intre negru stralucitor si auriu si literele VIP din centru, aflate sub luminile reflectoarelor. Pret de vanzare recomandat: 23 RON

sursa: 2activePR

taguri: ruj, astor, buza, vip

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!