SOFT SENSATION Vitamin Care de la Astor

31 octombrie 2005 | Autor: Ruxandra Bitu

SOFT SENSATION Vitamin Care de la Astor
copyright: Astor

     Astor iti aduce acum primul ruj cu efect uimitor pentru buzele tale, fara sa compromita culoarea. SOFT SENSATION vine imbogatit cu vitamine, cu o textura cremoasa, in 24 de culori luminoase, care rezista mai mult de opt ore.

     Noua ingrijire cu vitamine este asigurata de un cocktail bogat in vitaminele C, A si E, binecunoscute pentru efectul antioxidant si de eliminare a radicalilor liberi. Efectul este amplificat de extractele din boabele de soia, trestie de zahar si nuca de cocos din textura. Noua formula unica actioneaza imediat asupra buzelor, cu efect de hidratare care dureaza ore in sir. Actiunea treptata asigura buzelor o rezerva constanta de ingrediente de hidratare. Aceasta performanta exceptionala este asigurata de polimerii de hidratare combinati cu emolienti pentru o textura cremoasa care dureaza.

     Rezultatul formulei inovatoare nu se opreste doar la hidratare. Este solutia pentru buze uscate, crapate, dupa cum o dovedesc si rezultatele testelor efectuate pe consumatoare: efectul complexului cu actiune imediata este cu pana la 220% mai mare.

     In ceea ce priveste culoarea, Astor isi dovedeste expertiza in domeniu. SOFT SENSATION Vitamin Care este disponibil in 24 de nuante uimitoare. Nuantele cele mai in voga! Culori care raman ore intregi!

     Noul ambalaj este conceput in linii sofisticate de un gri metalic cu accente argintii. Este un accesoriu la moda intr-o linie stilata. Cu noul ruj SOFT SENSATION Vitamin Care, buzele tale vor capata un luciu uimitor, un look sanatos si catifelat, vor fi ingrijite si puternic hidratate. O senzatie delicata, senzationala!

sursa: 2ActivePR

taguri: ruj, astor, culoare, senzatie, buze

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!