Rimmel a lansat fondul de ten care face fata intregii zile!

10 ianuarie 2005

Rimmel a lansat fondul de ten care face fata intregii zile!

     Iti traiesti viata timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. In unele zile trebuie sa fii la aeroport la ora 6 am pentru a prinde avionul, alteori colinzi magazinele la ore tarzii, dupa programul de lucru, sau petreci o noapte fierbinte intr-un club pana dimineata. 

     Ti-ai dorit vreodata ca fondul tau de ten sa aiba la fel de multa rezistenta ca si tine? Sa arate la fel de bine si sa il poti simti la fel de comfortabil la sfarsitul zilei ca si la prima ora a diminetii?
Daca da, afla ca Rimmel London introduce o noua formula care nu numai ca nu paleste sau se sterge, ci este la fel de natural si usor ca o a doua piele.

     Se numeste Lasting Finish Transfer-Resistant Breathable Make Up si reprezinta tot ce poate avea mai avansat un fod de ten. Dispune de tehnologia ColourHold*, care protejeaza pigmentii de culoare pe doua nivele pentru a-i conferi rezistenta maxima, ca si de acel confort pe care nu l-ai fi asteptat de la un fond de ten rezistent la transfer. In primul rand, pigmentii sunt protejati de o pelicula flexibila care asigura rezistenta la transfer fara a crea efectul neplacut al unei masti. In al doilea rand, rand ColourHold* creaza o pelicula flexibila care previne deshidratarea, asigurand mentinerea pigmentilor de culoare si permitand tenului sa respire, pentru o senzatie continua de hidratare si suplete.

     Rezultatul este un ten neted, natural si reconfortant, care nu paleste niciodata.

     Alte vesti bune: Fondul de ten Lasting Finish de la Rimmel are 4 nuante pentru a se potrivi fiecarei culori de ten, de la tonul pal al fildesului (100) si al portelanului (101) pana la culoari mai inchise (300). Clasificarea sofisticata de nuante nu reflecta numai diferentele de tonuri de la deschis la inchis, ci tine cont si de culoarea dominanta a tenului tau, fie ea neutra (nuantele cu ultima cifra 0) sau rozalie (nuantele cu ultima cifra 1). In concluzie: este extrem de usor sa gasesti nuanta potrivita tenului tau.

     Cauta Lasting Finish Foundation intr-un elegant flacon bej care sta in picioare si fii sigura ca iti cumperi un fond de ten care nu va pali inaintea ta!

     Lasting Finish Foundation nu contine uleiuri si este testat dermatologic.

     Pret recomandat: 265.000 lei.

sursa: 2ActivePR

taguri: Rimmel, fond de ten, ten

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!