Red is the new black!

10 februarie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Red is the new black!

In 2010, intr-o noua cutie aurie, creata de Stefano Pilati, Director de Creatie al casei Yves Saint Laurent, ROUGE PUR COUTURE, stapaneste un taram al senzatiilor de neuitat. Un oras interior, cu locuri si privelisti, reflexii multiple ale sufletului. Un oras al rujurilor ce trebuie descoperit asemeni unei calatorii de la Paris la New York, sau de la Marrakech la Shanghai, urmand o cale ce curge prin intensitatea viselor si schimbari de stare infinite.

Pentru Yves Saint Laurent, rosul e un nou negru. O reflexie a atitudinii. Cel mai loial supus al rebeliunii. Va puteti uita geanta, dar nu rujul. Atitudinea le smoking. Un simbol netagaduit al seductiei. Nu incercati sa va asemanati barbatilor, ci bucurati-va de diferente. Le smoking, lansat de Yves Saint Laurent in 1966 si prezent de atunci in toate colectiile, a avut mereu complicele perfect, un ruj.
„Simbol al elegantei masculine, Le smoking, purtat de o femeie, este un manifest Yves Saint Laurent. O prezenta absoluta”. Stefano Pilati.

Rosu autentic, ROUGE PUR COUTURE aduce impreuna, intr-un format complet nou, protectia, seductia, culoarea si stralucirea.

Aflat in cautarea puritatii, stralucirii si a culorii, ROUGE PUR COUTURE beneficiaza de “Tehnologia Coloreveal”, deosebita din doua puncte de vedere esentiale:
formula de baza care este complet transparenta si pura (continand cerezina si ester de sinteza). Miezul transparent protejeaza puritatea culorii, impiedicand-o sa imbatraneasca sau sa se estompeze. Intareste in mod natural expresia fiecarei culori.

Un tratament original al pigmentului. Cu cat e macinat mai marunt pigmentul, cu atat mai intensa va fi culoarea. Pigmentii utilizati in ROUGE PUR COUTURE au fost macinati astfel incat nuantele sunt foarte saturate si pure. Culoarea intensificata este protejata de un „scut” care le amplifica luciul, stralucirea. Buze perfect stralucitoare, iluminate din interior de un coctail de antioxidanti, hidratate si protejate cu SPF15.

„De la coralul bogat, la cea mai purpurie nuanta, rujul vorbeste lumii. Are o voce. Este culoarea ce exprima cel mai bine pasiunea. ” Stefano Pilati

ROUGE PUR COUTURE: saisprezece nuante, plus doua (un maro cola si un alb pur), pentru o paleta infinita de culori de buze pe masura.
 

taguri: ROUGE PUR COUTURE, ruj, Yves Saint Laurent, buze

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!