Pudră iluminatoare Terracotta, de la Flormar

18 septembrie 2011 | Autor: Sigina

Pudră iluminatoare Terracotta, de la Flormar

Acesta este al doilea din produsele primite de la Flormar, căruia îi fac review. L-am primit tot în variantă tester. Descrierea sa: Pudra terracotta – pudra cu efect antioxidant,imbogatita cu extract de jojoba care normalizeaza secretia de sebum. Este o pudra cu efect antimicrobian care calmeaza pielea sensibila, in special cea afectata de acnee.

A mea este cea cu nr. 23, cea pe două nuanţe de bronze.

Până acum am fost vrăjită de pudra Sun Kissed de la elf, însă de când am primit-o pe aceasta, o folosesc încontinuu. Cele două nuanţe ale pudrei, amestecate, oferă un glow superb. Iluminează şi în acelaşi timp oferă un bronz foarte discret. Parcă ţi-s poleiţi pomeţii cu aur.. sau soare happy Dar într-un mod atât de discret, încât doar arată bine. Cea de la elf e foarte pigmentată şi mereu întreceam măsura cu ea şi trebuia să şterg. Cu aceasta nu e cazul, poţi să învârţi pensula mult şi bine, nu o să obţii nimic strident. Privind durata – odată ce se aşează în machiaj, rezistă mult timp. În jur de 6 ore veţi avea sigur un glow subtil de invidiat. Tenul meu reacţionează la blush-uri, de la unele îmi ies bubiţe mici, însă de la acesta deloc, se împacă foarte bine cu tenul meu.

În poza de mai jos, eram în plină activitate şi deja machiată de aproximativ 4 ore (şi chiar machiajul era ultima mea grijă atunci). Şi mi se pare că tenul arată bine, natural, cu o strălucire aparte datorită pudrei. O ador! Desigur, o puteţi combina şi cu alte blush-uri, dacă vreţi. Eu prefer să o utilizez aşa. Costă 33 de lei, cantitate destul de mare. Da, recomand, e demenţială. Însă sunt curioasă şi de celelalte nuanţe big grin

sursa: Sigina

taguri: pudra terracotta, machiaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!