advertorial

Perfect Contur

04 decembrie 2006 | Autor: Magdalena Vacarescu

     Am intrat in luna decembrie, ultima luna a anului, luna cadourilor, luna in care trebuie sa aratam cel mai sexy!Este neaparat necesar sa intram in noul an cat mai frumoase, pentru a fi asa tot timpul anului..O vorba din batrani spune ca la cumpana dintre ani trebuie sa dam ce-I mai bun din noi, pentru ca asa sa ne mearga tot anul care va veni!

     Numaratoarea inversa incepe si de aceea Salonul PerfectContur va aduce cele mai noi solutii de infrumusetare.
     In acest sezon se poarta genele bine separate, cu mult volum, alungite, colorate in negru intens sau violet-pentru cine indrazneste totul; aceasta este tendinta. Sa nu uitam ca ochii mari, expresivi, plini de lumina fac parte din "eternul feminin". Genele bine definite reprezinta un standard al frumusetii inca de pe vremea Cleopatrei. In ultimul secol, tendinta spre genele lungi si curbate s-a accentuat foarte mult, femeile apeland fie la mascara, gene false sau extensii de gene, produse care au schimbat radical perceptia asupra frumusetii ochilor.
     Permanentul pentru gene-care realizeaza o ondulatie perfecta a genelor, chiar si a genelor drepte si mici, reprezinta un tratament de ultima generatie, creat pentru a accentua privirea si pentru a-i conferi intensitate. Fiecare dintre noi poate acum sa aiba ochii la care a visat dintotdeauna, fara a mai folosi mascara.
     Pentru cine indrazneste TOTUL, exista si extensii de gene - o solutie foarte la moda printre vedetele de pretutindeni-chiar si cele autohtone-de a lungi genele pentru o perioada de 3-4 saptamani.
     Urmariti emisiunile TV si veti vedea cum divele noastre au gene lungi, ochii usor conturati cu tus, glitter pe pleoape... Asa puteti arata si voi.

     Visul tuturor doamnelor si domnisoarelor moderne si sexy, de a avea gene intoarse si lungi s-a implinit. Acum exista "permanentul de gene" si extensiile de gene, care va vor aduce ochilor dumneavoastra un plus de "chic" de sarbatori.

     Aplicarea tratamentului implica cativa pasi ce trebuie realizati cu maxima atentie si meticulozitate. Pentru a vedea pasii care sunt urmati in aplicarea permanentului de gene apasa aici :

     1) Se monteaza un mic bigudiu de burete pe pleoapa superioara;

     2) Se muleaza genele pe bigudiu, dupa care se aplica pe gene o solutie de permanent, special creata pentru zona delicata a ochilor;

     3) Dupa 20 minute se sterge solutia de permanent si se aplica o solutie de fixare.

     Astfel dupa 30 minute, nu veti mai avea nevoie de vechiul clestisor de gene. O ondulatie perfecta da ochilor stralucire si expresivitate de durata si, de ce nu, putere de seductie... Permanentul pentru gene este o metoda de ondulatie a genelor, valabila 2-3 luni indiferent de varsta persoanei careia i se aplica, de lungimea genelor, de desimea genelor.

     Adresa salonului Perfect Contur:

     Zona Unirii - pasajul Marasesti - Str. Octavian Goga nr. 6, bloc M25, sc. 3, etaj 2, ap. 60, interfon *2002
     Tel: +40-21-322.32.40; +40-723.997.163
     E-mail: office@perfectcontur.ro
     Web: http://www.perfectcontur.ro

 

sursa: Perfect Contur

taguri: gene, permanent, Perfect Contur

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger