Hypnose Noirs Perles

17 ianuarie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Hypnose Noirs Perles

Gama HYPNÔSE NOIRS PERLES contine:

1.Mascara Regenerant HYPNÔSE PRECIOUS CELLS
Întăreşte şi face genele mai dese, conferindu-le un volum uluitor, în acelaşi timp separându-le perfect . .  Hypnôse Precious Cells, primul mascara vizibil regenerant de la Lancôme face negrul să răsune, cuprinzându-l în două străluciri reflexe captivante: verde intens şi purpuriu profund. Mulţumită pigmenţilor săi de negru carbon, Hypnôse Precious Cells este recomandat pentru orice femeie care râvneşte la un rezultat de separare geană cu geană.

Noir Perle Purple – Limited Edition
Noir Perle Green – Limited Edition

2.Mascara HYPNOSE DRAMA:
Cel mai îndrăzneţ mascara. Un expert în volum instantaneu exponenţial, Hypnôse Drama s-a reinventat într-o versiune fascinantă, îmbogăţită cu sidef cu nuanţă albăstruie.

Astăzi, s-a lansat şi în cel mai profund negru. Calitatea pigmenţilor de cărbune negru este amplificată pentru a obţine o concentraţie de 3 ori mai mare decât în formula iniţială. Perfect pentru orice femeie în căutarea volumului spectaculos. Negrul nu a fost niciodată atât de profund, infinit.

3.Fard de pleoape OMBRE ABSOLUE

Fardurile de pleoape Lancôme care au făcut istorie; delicate, confortabile şi uşoare ca un văl, Ombre Absolue se îmbină perfect cu mascara, hipnotizând împreună cu negrul infuzat de culoare. Mai intense şi mai pasionale decât înainte, sunt disponibile trei variante : mov, bleu  şi verde
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: gene, mascara, farduri

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!