Gene senzationale oricand!

06 iulie 2005

Gene senzationale oricand!

     Pregateste-te pentru o vara ca-n basme! Rimmel, specialistul in mascara, lanseaza vara aceasta versiunea waterproof a mascarei Extra Super Lash tocmai pentru ca tu sa treci cat mai usor peste caldura verii si sa te bucuri de toate ispitele ei.

 

     Noul Rimmel Extra Super Lash Waterproof Mascara iti ofera, pe langa volum si efectul atat de dorit al genelor lungi si bine definite, persistenta formulei waterproof. Pentru a obtine un look de invidiat la plaja, la piscina dar si in zilele toride ale verii, formula inovatoare a noului Extra Super Lash Waterproof Mascara combina maximum de delicatete cu performanta rezistentei la apa. Cu ajutorul noului Extra Super Lash Waterproof Mascara vei obtine o privire superb definita pentru intreaga zi, fara riscul ca mascara sa se intinda, sa pateze sau sa curga.

     Datorita formulei bazate pe apa, cu un continut redus de emulsificatori, noul mascara Extra Super Lash Waterproof de la Rimmel este uimitor de delicat cu ochii tai si nu irita. Este o alegere foarte buna si pentru persoanele cu ochi sensibili si pentru purtatoarele de lentilele de contact.

sursa: 2ActivePR

taguri: gene, mascara, senzational

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!