Gene cu impact irezistibil!

08 februarie 2005

Gene cu impact irezistibil!

     Vrei mai mult volum ca niciodata pentru genele tale? Cu Astor, schimba aspectul de la sexi-natural la sexi-knock-out!

 

     Descopera noua Ultra Volume Comb Mascara - prima mascara pentru volum care separa si ingroasa genele in acelasi timp, pentru un impact irezistibil!

     Ultima tehnologie Astor Sens Tech

     Frumusetea si tehnologia se intalnesc intr-o mascara care ofera doua progrese semnificative in avantajul atractiei feminine:

     1. Noul pieptene cu dublu efect Ultra Volume

     Dupa succesul lansarii piepenelui pentru mascara, Astor a dezvoltat un nou aplicator - pieptenele cu dublu efect. Acesta are dintii bine separati, ceea ce creeaza un adevarat rezervor de mascara care ofera volum cu fiecare aplicare. Dintii separati ai aplicatorului acopera genele de la radacina pana la varf, separandu-le in acelasi timp.

     2. Ultra Volume detine exclusiv patentul formulei "volum triplu"

     Astor foloseste avantajul expertizei in mascara pentru a dezvolta o formula ultra volum care fixeaza genele pentru un efect de "volum triplu". Formula functioneaza perfect cu dintii separati ai pieptenelui "dublu-efect", pentru a obtine impactul "lash-in-a-flash".
     Calculeaza: Volum triplu, plus separare dubla, egal de cinci ori impact pentru ochi surprinzatori!
     In plus, formula Ultra Volume asigura uscare rapida si definire de calitate; iti va fi foarte usor sa treci de la un look natural la unul glamour intr-o clipa.
     Ultra Volume Comb rezista timp de mai multe ore, nu incarca genele si nu le lipeste intre ele. Formula este fabricata pe baza de apa, testata oftalmologic, fiind potrivita si pentru persoanele cu ochi sensibili sau purtatoare de lentile de contact.

     Astor Ultra Volume Comb - nu poti sa o ratezi!

     Vei recunoaste cu usurinta cea mai noua mascara de la Astor, gratie etuiului elegant negru sau maro, marcat cu litere distinctive aurii.

     Pret recomandat: 250.000 lei

sursa: 2ActivePR

taguri: gene, impact

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!