Extensiile de gene fac ravagii

28 martie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Extensiile de gene fac ravagii

     Ultima moda in saloanele de infrumusetare din strainatate este extensia genelor. Femeile platesc sume deloc de neglijat, pentru a obtine acea privire misterioasa si acaparatoare a vedetelor de la Hollywood.

     In ce consta procedura? Un tehnician certificat (nu oricine are dreptul sa realizeze astfel de proceduri) aplica, cu ajutorul unui aditiv special, gene false (din material sintetic dar care imita perfect culoarea si textura celor naturale). Genele false sunt plasate intre cele naturale. Totul dureaza intre 30 de minute si 2 ore, in functie de numarul de gene pe care il doriti, iar in timpul procedurii nu exista nici un fel de disconfort sau durere.

     Genele semi-permanente rezista pina la 3 luni, nu se observa deloc ca sunt false, iar oftalmologii nu au raportat nici un fel de reactii adverse pentru ochi. Nu provoaca nici un fel de reactii adverse. Ele rezista la apa, soare si cad singure dupa aproximativ 3 luni. Daca insa aveti obiceiul sa va frecati la ochi des, atunci nu va asteptati sa reziste.

     Procedura costa de la 35 la 500 de euro, in functie de genele pentru care optati si de numarul acestora si este deja cel mai cerut serviciu. Daca extensiile de gene vor deveni un obicei pentru majoritatea femeilor, probabil pe viitor companiile de cosmetice se vor gindi de doua ori pina sa mai scoata pe piata mascara.

taguri: gene false, gene semi-permanente, ochi

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!