Erase Paste sterge oboseala

02 martie 2011

Erase Paste sterge oboseala

Saptamana trecuta va povesteam intr-un articol despre cearcane, despre cat de nesuferite pot fi, despre cauze si solutii. Ei bine, daca toate metodele de tratament dau gres, si daca programul nu va permite sa va odihniti mai mult intotdeauna exista o solutie: anticearcanul!

Si nu ma refer la orice anticearcan, ci la unul care face minuni. Acesta este, probabil deja faimosul, Erase Paste de la Benefit (aprox. 100 lei/disponibil in Romania prin magazinele Sephora).
Anticearcanul este disponibil in trei nuante, contine o spatula din plastic si un pliant despre cum poate fi utilizat atat ca anticearcan dar si pentru a acoperi diverse imperfectiuni ale pielii.
Celebru  in blogosfera, anticearcanul isi merita pe deplin numele pentru ca este intr-adevar “o pasta corectoare” care sterge orice imperfectiune. Chiar daca recipientul este destul de mic, nici nu-ti trebuie mai mult fiindca este necesara o cantitate mica de produs. Chiar daca formula pare destul de solida, in realitate este cremoasa si are o textura aerata ce permite o mai buna aplicare si o mai buna aderenta.

Asadar, data viitoare cand treci pe langa un magazin Sephora nu rata sansa de a testa acest anticearcan, cine stie, poate va fi chiar “dragoste la prima testare!”
 

taguri: Erase Paste, cearcane, anticearcan, ten, machiaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!