Giveaway: paleta de farduri Wet'n'Wild

22 martie 2011 | Autor: Andreea

Giveaway: paleta de farduri Wet'n'Wild

Ca de obicei, Corina si cu mine pregatim noi surprize de la o saptamana la alta.
De aceasta data, ea a pregatit pentru voi paleta cu 3 farduri Wet'n'Wild "On cloud nine".
Wet'n'Wild este cel mai bun brand de machiaj de drugstore, nu au un cost ridicat dar sunt produse de calitate, si din pacate nu foarte accesibile publicului mai ales european, pentru ca se gasesc doar in State.
Sper sa am ocazia sa le testez si eu cat mai curand, adica sa scap de problema de la ochi.
Iata detaliile acestui nou giveaway:

Perioada de desfasurare: 21 - 27 martie, ora 14:00

Conditii de participare:
- lasati un comentariu la aceasta postare sau la cea de la blogul Corinei, in care sa specificati care este fardul de pleoape pe care il folositi cel mai des - culoare si marca.
- sa fiti follower al blogului la care participati - al meu sau al Corinei
- specificati in comentariul vostru si numele cu care urmariti blogul si adresa de email. Va recomand sa editati un pic adresa de email (exemplu: andreea.beauty.reviews(at)gmail.com) sau sa mentionati: cont yahoo sau gmail sau hotmail urmat de ID vostru (exemplu: cont gmail: andreea.beauty.reviews)
- daca aveti un blog, postati un scurt articol despre acest giveaway cu link catre mine si Corina (optional).

Pentru a avea mai multe sanse de castig , puteti participa atat la giveaway-ul de pe blogul meu, cat si la cel de pe blogul Corinei, cu acelasi raspuns sau cu un altul, insa nu veti putea castiga ambele premii.

Castigatoarele vor fi desemnate duminica, pe 27 martie nu mai tarziu de ora 21:00, cu ajutorul rabdom.org, iar premiul il vor primi prin Posta, sau daca sunt din Bucuresti le voi inmana personal, daca le va face placere sa ne intalnim.
Castigatoarele vor fi validate in urma emailului pe care ni-l vor trimite dupa anuntarea lor, nu mai tarziu de miercuri, 30 martie, ora 23:00.

Nota: Produsele oferite in aceste giveaway-uri au fost cumparate de Corina si nu fac parte dintr-o campanie publicitara.

sursa: Beauty Reviews by Andreea

taguri: giveaway, Wet'n'Wild, machiaj, farduri

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!