Invata sa te machiezi profesionist!

19 aprilie 2010

Invata sa te machiezi profesionist!

Ti-ar placea sa stii sa te machiezi singura, profesionist? Sa combini culorile in asa fel incat sa iti evidentiezi atuurile si sa folosesti fardurile pentru a estompa micile defecte? Desigur ca orice fata isi doreste sa arate bine in fiecare zi! Si cu atat mai mult sa poata asorta machiajul la tinuta cu care se imbraca.

Beautycenter.ro in colaborare cu makeup artistul Bogdana Bololoi* iti ofera posibilitatea sa inveti arta machiajului profesionist. Astfel, vei afla ce culori te avantajeaza, ce trebuie sa eviti, ce trasaturi personale merita evdentiate prin machiaj. Atentie! Cursul se refera strict la deprinderea de a te machia singura, nu este un curs de formare profesionala.

Exista 2 variante de curs:

1. basic (veti invata cu precadere tehnici pentru machiajul de zi);

durata: 8 ore, din care 2 de teorie si 6 de practica; programul este flexibil, cursul poate fi urmat intr-o singura zi sau pe durata unei saptamani, in module de cite 2-4 ore

Cost: 125 euro

2. intensiv (veti invata tehnici pentru machiajul de zi, de seara, ocazii speciale)

durata: 10 sedinte a cate 2 ore; programul este flexibil, sedintele se stabilesc de comun acord

Cost: 275 euro

In cost sunt incluse si produsele folosite, cosmetice profesionale marca Makeup Forever. Intrucat calitatea este importanta, fiecare sedinta se desfasoara cu maxim 2 persoane. Numarul de locuri este limitat.

Inscriere

*Bogdana Bololoi este absolventa scolii de machiaj Kruger Brent Agency, specializata in: machiaj de teatru, opera, film, TV, machiaj de efecte speciale, machiaj fantezie, machiaj de podium, machiaj pentru sedinte foto, machiaj pentru mirese, machiaj de seara, etc.

taguri: machiaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!