AirMax Mascara Waterproof de la Astor sfideaza gravitatia!

17 iunie 2006 | Autor: Ruxandra Bitu

AirMax Mascara Waterproof de la Astor sfideaza gravitatia!

     Rasfata-ti ochii! Descopera noua definitie a volumului, a genelor dese care parca, pur si simplu, plutesc.

     Noul Ultra Volume Air Max Waterproof este primul mascara de volum care sfideaza legile gravitatiei - si ce uimitoare sunt rezultatele!

     In cazul mascarei traditionale de volum, genele sunt incarcate si grele, dand senzatia de ochi obositi. Insa, noua tehnologie Astor "anti-gravitatie" se foloseste de principiile aerodinamicii si de complexul fuziunii termo-mecanice pentru a crea o formula unica.
     Ingredientele de volum specifice noii tehnologii AirMaxT sunt de 10 ori mai usoare decat pulberea de talc, folosita pentru mascarele de volum traditionale, iar volumul pigmentilor este de 9 ori mai mic decat cel al pigmentilor obisnuiti.

     Rezultatele sunt impresionante: volum maxim, impact maxim, greutate minima. Genele au de 10 ori mai mult volum, sunt cu 80% mai ridicate si de 2 ori mai usoare in comparatie cu un mascara de volum traditional. Si mai mult, genele nu sunt incarcate, nu sunt uscate iar culoarea se fixeaza perfect.

     Noul tub de mascara Ultra Volume Air Max Waterproof este elegant, are un design ergonomic si se evidentiaza prin inscrisul holografic. Pe langa toate acestea, noul Ultra Volume Air Max Waterproof se poate lauda cu o adevarata minune in materie de machiaj: pensula de volum care iti face genele sa pluteasca. Pensula este din fibre ce respecta standardele aerospatiale si da genelor un volum impresionant fara a le incarca sau a le lipi.

     Cu ajutorul Ultra Volume Air Max Waterproof poti obtine o privire intensa, dramatica si, in acelasi timp, gene fine cu mega volum.

sursa: 2activePR

taguri: mascara, ochi, machiaj, volum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!