Chic in 60 de secunde

28 martie 2009

Chic in 60 de secunde

     Ai o viata foarte intensa. Nu vrei sa pierzi nimic din ea, dar în acelasi timp vrei sa arati mereu impecabil. De aceea, ASTOR a creat noul lac de unghii Quick ’n Go, care se usuca în mai putin de 60 de secunde. O aplicare, o culoare, o secunda pentru fiecare unghie! Ramâi absolut chic pîna în vârful degetelor!

     Dar asta e doar o parte a povestii. Noul si inovatorul aplicator 1 SEC FLASH BRUSH acopera unghiile dintr-o singura aplicare. Aceasta periuta foarte ampla si plata acopera perfect forma unghiei printr-o aplicare usoara, de expert. Esti gata în mai putin de 60 de secunde, fara deranj, fara pete, doar cu o culoare intensa si lucioasa, absolut perfecta!

     Mai sunt noutati! Formula noua este îmbogatita cu un complex Mineral Bio-Ceramic exclusiv, ce ajuta unghiile sa fie mai puternice, iar culoarea sa dureze mult. Culoarea si luciul sunt protejate mai mult timp!

     Nu a fost niciodata mai usor sa arati bine atât de repede. Ai nevoie doar de 10 secunde pentru aplicare (1 secunda pentru fiecare unghie), iar culoarea se usuca în mai putin de 60 de secunde. Unghiile tale devin minunate cât ai clipi!

     Si ce culori! Poti alege din 14 nuante, dintre care 6 absolut noi, care se potrivesc cu starea ta si îti scot creativitatea în evidenta! Sunt mai stralucitoare si rezistente ca niciodata!

     Ca întodeauna, la ASTOR, ambalajul reflecta perfect imaginea ta- elegant si chic într-o combinatie sofisticata de alb si negru. Elegantul capac ergonomic si logo-ul ASTOR argintiu adauga o nota finala acestui ambalaj modern. Noul QUICK ‘N GO!. 1 aplicare, 1 acoperire, o secunda pentru a obtine unghii lucioase, care se usuca în mai putin de 60 de secunde astfel încât tu sa te poti bucura de viata!

sursa: 2activePR

taguri: astor, lac de unghii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!