Buze stralucitoare, in lumina reflectoarelor!

31 mai 2009 | Autor: Gabriela Urda

Buze stralucitoare, in lumina reflectoarelor!

     Doar un gloss iti poate transforma look-ul fundamental. De la un machiaj subtil poti trece, printr-o simpla atingere, la buze de diva: pline, ispititoare, stralucitoare. Miss Sporty iti daruieste 2 noi gloss-uri care te vor fermeca in aceasta vara: XX Volume Lip Gloss, cu extract de mentol si Hollywood Lip Gloss, extra stralucitor.

     Chirurgia estetica este so last season...

     Aceasta formula de marire instantanee a volumului buzelor, te face sa uiti de ac. Cu ajutorul combinatiei mentolate simti cum magia se intampla. Substanta activa din mentol stimuleaza colagenul din buze si acestea se umfla usor, devenind extrem de ispititoare. Indrazneste... intepaturile delicioase pot crea dependenta! XX Volume Gloss este noua ta arma secreta!

     Miss Sporty Hollywood Lip Gloss: upgrade pentru buzele tale

     Vrei sa te faci remarcata? Cu noul Miss Sporty Hollywood Lip Gloss este foarte simplu. Este stralucitor, seducator, lucios si te ajuta sa obtii un uimitor efect 3D. Acesta este un gloss demn de covorul rosu, asadar iesi din limuzina si lasa-te scaldata de lumina reflectoarelor... acum este randul tau sa stralucesti ca un star!

---galerie---

     Nuante senzuale

     Nu sti ce culoare glam sa alegi pentru buzele tale atat de pline? XX Volume si Hollywood Lip Gloss iti ofera fiecare cate 6 nuante in tendinte, pentru ca tu sa-ti pastrezi buzele minunat colorate oricare ti-ar fi starea de spirit.

     Ambalaje sexy

     Acestea sunt cu adevarat niste tuburi de gloss foarte sexy! Suple, cu forme atat de ispititoare, cu siguranta nu te vei opri la doar la unul singur. Alege un tub sau chiar trei si vei avea buze mai pline si mai stralucitoare 7 zile din 7.

sursa: 2activePR

taguri: gloss, buze, machiaj

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!