Buze numai bune de sarutat!

16 septembrie 2010

Buze numai bune de sarutat!

Deschide şampania şi pregăteşte-te de sărbătoare! Se lansează noul Perfect Stay Lip Tint & Balm de la Astor. E mai mult decât un ruj, e o nouă tehnică de a-ţi colora buzele – chiar dacă nu simţi, culoarea e acolo zi şi noapte!

Un nou ruj de buze care acţionează în două etape, Perfect Stay Lip Tint & Balm îţi oferă culoare care nu-ţi încarcă buzele, nu se întinde şi nici nu îşi pierde din intensitate. Pasul 1: formula cu pigment îţi colorează buzele într-o nuanţă minunată, care va rezista ore în şir. Aplicatorul în formă de carioca este uşor de folosit, iar tu îţi vei contura cu maximă precizie buzele, pentru un finish imepcabil. Pasul 2: balsamul protector va avea grijă de buzele tale, hidratându-le şi adăugându-le un plus de strălucire.

Combinaţia perfectă pentru buze numai bune de sărutat! Buzele tale vor căpăta o culoare rezistentă la transfer, pe care o poţi intensifica prin aplicări succesive. Culoarea este atât de uşoară încât vei uita de ea cu totul – buzele tale, însă, nu. Vor arăta perfect şi vor fi 100% îngrijite, iar asta se va vedea pe tot parcursul zilei. Cât despre balsam, el îţi va hidrata buzele şi le va împiedica să se usuce. Răsfăţate şi moi, scăldate într-o culoare cu luciu sofisticat: Perfect Stay Lip Tint & Caring Balm face adevărate minuni pentru buzele tale!

Ambalajul chic, cu accente aurii, ilustrează viziunea Astor despre feminitate, lux şi calitate. Culoarea ambalajului se asortează cu nuanţa rujului, pentru ca ţie să îţi fie mai uşor să îţi alegi culoarea perfectă. Aplicatorul în formă de carioca te va ajuta să îţi păstrezi cu uşurinţă pe buze culoarea pe care o poţi aplica cu precizia unui profesionist.    

Roşu? Roz? Bej sau nuanţe arămii? Oricare ar fi preferatele tale, vei găsi în mod sigur o culoare care să ţi se potrivească perfect în gama Perfect Stay.
 
Să ciocnim deci în cinstea lui Perfect Stay Lip Tint & Balm! E într-adevăr o apariţie de sărbătorit!
 

sursa: 2activePR

taguri: ruj, buze, culoare, balsam, Perfect Stay Lip Tint & Caring Balm

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!