advertorial

Straluceste de frumusete!

19 septembrie 2006 | Autor: Raluca Florescu

Straluceste de frumusete!

     O piele delicata si catifelata ca a unui bebelus-aceasta este dorinta fiecarei femei! Tenul nostru este supus zilnic agresiunilor multiple ale factorilor de mediu: razele UV care contribuie la imbatranirea epidermei, poluarea, stresul. Acesti factori constituie principala cauza a aparitiei ridurilor, a imbatranirii premature, tenul pierzandu-si stralucirea si elasticitatea.

     Dar de ce sa nu prevenim aceste semne neplacute ale trecerii timpului ? Cele mai «la moda» tratamente cosmetice sunt cele pe baza de caviar, vin, ciocolata si trufe. Apetisant si exotic, CAVIARUL este o delicatesa in forma pura, fiind folosit in prepararea produselor cosmetice exclusiviste.
     Extractul de caviar este deosebit de apreciat pentru proprietatile sale hidratante si efectele antirid. El imbunatateste textura pielii, conferindu-i elasticitate si tonus.

     Tratamentele de regenerare cu caviar au mare succes in saloanele de cosmetica pentru ca sunt foarte nutritive si nu se folosesc doar ca antirid, ci si ca hidratant, avand o baza mai densa. In ce consta un tratament cosmetic cu caviar? Demachiere, tonifiere, gomaj, expunere la aburi, extractie, ionizare pentru sterilizare, masca, masaj (drenaj, tonifiere, relaxare), crema finala.
     La finalul tratamentului cosmetic vei simti cum pielea ta "respira" din nou, iar tu vei fi mai relaxata si vei radia de frumusete!

     Te asteptam la SlimArt!

sursa: SlimArt

taguri: ten, frumusete, masca, antirid, caviar

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger