Acneea poate fi tratata eficient in 95% din cazuri

10 decembrie 2004

Acneea poate fi tratata eficient in 95% din cazuri

     Una dintre cele mai frecvente afectiuni ale pielii, mai ales in adolescenta, este acneea. Ne propunem sa va oferim cateva informatii si recomandari care va vor ajuta sa va edificati asupra ei si, bineinteles, sa o tratati cu succes. 

     Un prim aspect ar fi acela ca, adolescentul trebuie sa actioneze la primele semne ale aparitiei acneei, pentru ca ea sa nu se agraveze si sa nu lase urme. Tratamentul trebuie sa se desfasoare sub supravegherea unui specialist. Acneea se poate trata prin metode simple si sigure cu rezultate eficiente in 95% din cazuri.

     Strategia tratamentului acneei consta in a elibera porii acoperiti, a pastra un flux de sebum constant, a distruge bacteria care provoaca afectiunea si a reduce inflamatia. Este necesara curatarea fetei de doua ori pe zi cu un sapun cu PH neutru. Nu se recomanda folosirea unui sapun normal deoarece acesta elimina prin spalare filmul hidrolipidic al pielii. O curatare ecorespunzatoare irita pielea si ii provoaca o hiperseboree care poata aceentua afectiunea.

     Exfolierea este binevenita in tratamentul tenului acneic, dar necesita atentie deosebita. Daca pielea este inrosita si prezinta pustule nu se recomanda exfolierea, oricat de atent s-ar efectua. Peelingul este un procedeu care, eliberand porii acoperiti, impiedica inflamarea lor. Nu se recomanda extragerea comedoamelor, deoarece aceasta traumatizeaza capilarele fragile ale pielii, poate genera infectii, stimuleaza producerea unei cantitati mai mari de sebum la baza comedoamelor si poate, de asemenea, sa impinga adanc comedomul chiar in interiorul glandei sebacee. Singura si cea mai buna modalitate de a inlatura comedoamele este de a elibera suprafata cutanata printr-o exfoliere delicata. Prin urmare, normalizarea fluxului de sebum este esentiala pentru sanatatea pielii.

     Si vitaminele au un rol important in tratamentul acneei. Folosirea produselor care contin vitaminele A, D si E grabeste cicatrizarea, lupta impotriva radicalilor liberi si sunt solubile in lipidele cutanate. Prezenta vitaminei C in produsele cosmetice permite reechilibrarea aciditatii pielii, dar si diminuarea proliferarii bacteriilor, contribuind la procesul de cicatrizare.

     Nu este de neglijat hidratarea in mod regulat a piel;ii, pentru a evita fisurile cutanate. O buna hidratare reechilibreaza filmul hidrolipidic si protejeaza impotriva poluarii, fara a sufoca pielea.

     Salonul Exponent Body Care are experienta in tratarea cu succes a acneei. Aici se foloseste linia de produse A-NOX, Holly Land Cosmetics, linie destinata tratamentului pentru ten gras, acneic, avand la baza produse naturale.

     Folosirea produselor care compun aceasta linie duce la insanatosirea completa, fara complicatii ulterioare. Produsele realizeaza un control absolut asupra acneei, calmeaza si dezinfecteaza pielea, redandu-I structura neteda si uniforma. Linia contine si produse pentru ingrijire acasa.

     Pretul unui tratament antiacneic este de 300.000 lei. Pentru doua tratamente platite, salonul ofera bonus un al treilea.

sursa: Exponent Body Care

taguri: acnee, tratament

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!