Royal Beauty lanseaza gama de produse cosmetice de lux Premier Dead Sea

23 ianuarie 2007 | Autor: Magda Moldoveanu, marketing manager

Royal Beauty lanseaza gama de produse cosmetice de lux Premier Dead Sea

     Formata acum 100 milioane de ani, considerata una dintre minunile naturale ale lumii, Marea Moarta este cel mai vechi si mai faimos SPA natural.
     Cele 26 de minerale dintre cele mai importante din apa Marii Moarte (magneziu, calciu, potasiu, clor, brom, zinc, sodiu), namolul cu efectele sale de hidratare, purificare, de reducere a durerilor musculare si reumatice, precum si beneficiile sarii (avand rol in imbunatatirea metabolismului celular si in stimularea circulatiei sanguine) dau unicitate produselor cosmetice Premier Dead Sea.
     Dermatologi rusi si profesori chimisti specializati in natura biologica a pielii, peste 200 de persoane specializate, fabrici moderne ce se intind pe o suprafata de 3000 mp, linii de ambalare si producere integral computerizate au facut din numele Premier un renume international.
     Gama de produse cosmetice Premier este compusa din: produse faciale (produse de curatare a pielii, creme hidratante pentru zi/noapte, seruri, masti, produse de albire), produse pentru corp (masca cu namol Dead Sea, sare pentru baie si scrub, crema anti-celulitica, lotiune pentru corp, maini, picioare, sapunuri minerale), produse pentru ingrijirea parului (ser si sampon impotriva caderii parului, masca hidratanta cu namol, crema si silicon pentru par, sampon si balsam), produse para-farmaceutice, produse pentru barbati, produse SPA.
     Pe o piata a cosmeticelor extrem de activa si diversificata, Royal Beauty si Premier Dead Sea si-au propus sa aduca elementul de unicitate si noutate si sa delecteze publicul roman cu beneficiile acestor produse de calitate superioara.

sursa: Royal Beauty

taguri: Royal Beauty

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!