Mineralium Dead Sea, frumusetea sanatatii

23 iulie 2012

Mineralium Dead Sea, frumusetea sanatatii

Mineralium Dead Sea este noua gamă de produse pentru îngrijirea pielii și a tenului de la Marea Moartă. Noutatea MINERALIUM constă în stabilirea unui nou standard în estetica feminină prin crearea unei linii de produse ce combină beneficiile mineralelor de la Marea Moartă cu ingredientele active Sederma - lider mondial în industria cosmeticelor.

Produsele cosmetice MINERALIUM sunt destinate tuturor tipurilor de ten, inclusiv tenului cu probleme, fără a conține parabeni, alergeni și fără a fi testate pe animale. Printre beneficiile produselor MINERALIUM se numără netezirea și catifelarea pielii, curățarea și regenerarea în profunzime, calmarea iritațiilor, a senzațiilor de mâncărime și de arsură. Datorită ingredientelor naturale, MINERALIUM stimulează circulația și acționează ca un antibacterian natural, oferind relaxare profundă.

Laboratoarele Mineralium au dezvoltat TEHNOLOGIA PE STRATURI, o metodă inovatoare bazată pe infuzia de minerale și ingrediente active în straturile adânci ale pielii, astfel stimulând celulele hipodermului și dermului să efectueze procedee biochimice care contribuie la reabilitarea și regenerarea pielii. Tehnologia pe straturi este fundamentată pe principiul că reabilitarea sănătoasă a pielii și menținerea ei tânăra și fermă trebuie activate din straturile cele mai profunde, acționând ca un accelerator pentru procesul natural de funcționare a celulelor dermei. Activitatea celulară este astfel restabilită, efectele benefice sunt de lunga durată, iar funcțiile sănătoase ale pielii sunt reactivate.
 
Produsele Mineralium conțin toate mineralele și compușii găsiți în Marea Moartă. În plus, produsele sunt îmbogățite cu extracte de plante care conțin substanțe nutritive esențiale, precum vitamine și uleiuri ce au calități antioxidante importante:
 
Calciu – ajută la întărirea membranei celulare și curăță porii, esențial pentru vindecarea rănilor și prevenirea infecțiilor
Magneziu- esențial pentru metabolismul celulelor pielii și refacerea lor, protejează membrana celulelor
Sodiu- combate radicalii liberi și îmbătrânirea, hidratează celulele pielii în profunzime și conferă pielii prospețime și suplețe
Potasiu – reglează procesul de hrănire al celulelor pielii, previne dezvoltarea  radicalilor liberi și a acneei
Zinc – antioxidant, ajută la repararea țesutului pielii și la vindecarea rănilor, îndeplinind un rol important în producerea de collagen
 
MINERALIUM Dead Sea este disponibil în România în 4 game, fiecare destinată câte unui tip de piele, astfel: Gama HydraSource - destinată tuturor tipurilor de ten, Gama Matte&Clear pentru tenul mixt și gras, Gama Youth Source – produse antiaging și Gama Mineral Therapy – produse pentru îngrijirea coroporală.
 

sursa: Proud PR

taguri: piele, minerale, ten, ingrijire, Magneziu, calciu, sodiu, antioxidant

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!