Fiole cu acid hialuronic, de la Farmec

29 iulie 2012

Fiole cu acid hialuronic, de la Farmec

In luna iulie va propunem un produs special creat pentru ingrijirea tenului persoanelor peste 30 de ani, Fiolelele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution. Acestea sunt cu atat mai indicate cu cat, dupa expunerea prelungita la soare, tenul este deshidratat si are nevoie de o hidratare intensa.

 
 Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution contin un ser bogat in Superoxid Dismutaza si Acid Hialuronic pur si lipozomal, avand efecte intense de hidratare si de netezire a ridurilor. Acidul Hialuronic pur actioneaza dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele si diminuarea pierderilor transepidermale de apa, iar lipozomii cu Acid Hialuronic patrund in piele si umplu ridurile din interior, astfel incat ridurile si liniile fine sunt mult diminuate.
 
Efectul anti-age este potentat si prin Superoxid Dismutaza care are rol de protectie atat pentru fibrele de colagen si elastina, cat si pentru acidul hialuronic. Folosite cu regularitate, fiolele cu acid hialuronic duc la reducerea vizibila a ridurilor adanci. Fiolele se folosesc dimineata sau seara, in cure de cate 10 zile de tratament, prin aplicarea continutului unei fiole pe fata proaspat demachiata, prin masaj usor. Pentru efecte de durata, tratamentul se aplica lunar.
 
Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution pot fi comandate si pe site-ul farmec.ro la un pret promotional de 40,23 Lei.

taguri: acid hialuronic, riduri, ten, piele, anti-age

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!