Exfoliating Cleanser şi Refreshing Toner de la Sonya

15 august 2011 | Autor: Sigina

Exfoliating Cleanser şi Refreshing Toner de la Sonya

Încă două produse de demachiere sunt gata. E vorba de demachiantul Exfolianting Cleanser din gama Fleur de Jouvance şi Refreshing Toner din gama Sonya, marca Forever Living Products. Descriere demachiant: demachiant exfoliant – emulsie fină, delicată, ideală pentru curăţarea feţei şi a regiunii perioculare. 120 ml. Ingrediente vezi foto.

Descriere toner: Loţiune tonică cu extract de ceai alb. Furnizează pielii substanţele necesare pentru un nivel optim de hidratare. Nu conţine alcool şi asigură concomitent efect de hidratare şi împrospătare. Se foloseşte dimineaţă şi seara. 177 ml. Ingrediente, vezi foto. Of course, au primit certificarea consiliului international pentru aloe.

Ce spun eu: este clar că, crescând cu produsele FLP,  e un grad de implicare afectivă. Totuşi în obiectivitatea mea subiectivă happy  o să vă spun că demachiantul e o loţiune cremoasă normală, nu ştiu de ce îi spune exfoliantă, că nu e. Nu ştiu ce înţeleg americanii prin “exfoliating” acela. Nu are particule abrazive, e un demachiant normal. Curăţă foarte bine, fără multe insistenţe. Calmează datorită aloei, nu se înroşeşte pielea. Lasă pielea puţin lipicioasă, pe mine nu mă deranjează că vin peste cu toner. Îmi place de el. Însă mai am în aşteptare şi alte produse de curăţare şi abia aştept să le încerc. Dar da, l-aş mai folosi. Designul e drăguţ, sticluţa grăsuţă, aşa cum o ştiu de ani de zile.

Loţiunea tonică: îmi place designul, e un produs relativ nou. Nu e aşa veteran ca exfoliating cleanser. Designul e mai modern, nu aşa minimalist ca la gama Fleur de Jouvance (tipic american). Îmi place că nu are alcool, îmi place senzaţia de după pe care mi-o lasă pe ten şi felul în care îmi arată tenul dimineaţa, chiar şi când uit să mă cremuiesc de noapte. Îmi place foarte mult poate şi datorită history-ului pe care îl am cu produsele Sonya şi în general FLP de mai bine de 10 ani încoace. Recomand, da. 177 ml. Preţurile nu le ştiu, eu sunt vechi distribuitor dar dacă vă intere mă uit. Sunt cadou de la mama happy

sursa: Sigina.ro

taguri: demachiant, exfoliant

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!