Caudalie Premier Cru, protectie completa anti-aging

18 martie 2010

Caudalie Premier Cru, protectie completa anti-aging

Crema Caudalie Premier Cru a fost creată pentru a aniversa primii zece ani de descoperiri uimitoare în tratamentele de înfrumusețare ce au la bază vița de vie și aduce laolaltă cele trei substanțe înregistrate sub numele Caudalie - polifenol, resveratrol și viniferina – pentru cea mai completă protecție anti-aging.

Lansată în România în noiembrie 2009 de către Centrofarm, Caudalie este o marcă de produse de înfrumusețare creată în Franța, în urmă cu 16 ani, de către soții Mathilde și Bertrand Thomas, pe podgoria familiei - Château Smith Haut Lafitte, lângă Bordeaux. În țara noastră, Caudalie a fost așteptată cu nerabdare, datorită bunului renume pe care îl au tratamentele de îngrijire și înfrumusețare a pielii bazate pe substanțele extrase din coaja și sâmburii strugurilor.

Luându-și numele după clasificarea celor mai bune vinuri din regiunea Bordeaux, clasificare ce a fost concepută pentru Expoziția Mondială ce a avut loc la Paris în anul 1855, crema Premier Cru a fost creată având drept obiectiv nu numai cele trei valori Caudalie – eficiență, naturalețe și eleganță, dar și respectând toate normele unei creme naturale: conține 0% parabeni, phenoxyethanoli, sulfați, coloranți și ingrediente animale.

„Premier Cru este mult mai mult decât o simplă îmbinare a celor trei ingrediente active. Combinarea celor trei molecule anti-aging inventate de Caudalie se face într-o reală simbioză, potențându-și astfel efectele. Premier Cru acoperă cel mai larg spectru anti-aging: toate semnele îmbătrânirii sunt corectate”, declară Dr. Joseph Vercauteren, profesor la Universitatea de Farmacie din Bordeaux.

O combinație perfectă de rafinament și eficacitate, această cremă realizează o protecție completă a tenului împotriva ridurilor, lipsei de fermitate și strălucire și a punctelor negre. Ingredientele sale lucrează pe parcursul întregii zile, combătând îmbătrânirea prematură datorată razelor ultraviolete, poluării și formând un scut împotriva radicalilor liberi:
• Polifenolii întăresc capilarele, intensifică circulația și ajută la menținerea nivelului optim de acid hialuronic la nivelul pielii pentru menținerea elasticității tenului.
• Resveratrolul stimulează proteina longevității pielii – sirtuin – și mărește ciclul de viață al celulelor cu până la 160%. În acest fel, se activează regenerarea celulară, pielea devine mai fermă și ridurile sunt netezite din interior.
• Viniferina controlează producția de melanină și protejează pielea împotriva apariției comedoanelor.

Dorin Catana, Director General Centrofarm consideră că lansarea acestei creme propune un arsenal de luptă redutabil împotriva îmbătrânirii. „Doamnele noastre pot fi bucuroase, căci au de acum o armă imbatabila și totuși elegantă pentru a lupta cu acei factori care pot conduce la îmbătrânirea înainte de vreme a tenului. Le dorim succes!”
 

taguri: Caudalie, anti-aging, crema, ten, riduri

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!