Si totusi, de ce ne plac ojele Opi?

03 martie 2011 | Autor: Adela Sirghie

Si totusi, de ce ne plac ojele Opi?

Am vazut cat de bucuroase ati fost cand am anuntat un nou si extrem de colorat giveaway Opi. Si la comentarii am vazut ca multe dintre voi mi-ati scris ca pana acum nu ati cumparat vreuna, din cauza pretului, care este mare(asa si este). Asa ca m-am hotarat, in timp ce va aprobam comentariile la giveaway, sa spun ce imi place mie la OPI. Si ce nu imi place, desigur. In primul rand, ca in cazul parfumurilor, mie imi place povestea care se tese in jurul unui nou produs. Denumirea ojelor, ca in cazul celor 1001 de nopti, mi se pare, de cele mai multe ori, uimitoare-bravo Suzi, ma lasi stana de piatra de fiecare data cand lansezi o noua colectie! Fiecare oja are tesuta o vraja in jurul ei. Eu ma topesc dupa povesti, deci ma aprind destul de repede daca stii sa folosesti cuvinte potrivite...

Apoi imi plac culorile si nuantele, intensitatea lor, tonurile si subtonurile. Cantitatea e mare-15 ml (e si bine, e si rau, pentru ca se usuca dupa -sa zicem trei ani, dar te si bucuri ca nu termini repede sticluta). Si nu in ultimul rand, pe mine oja aceasta "ma tine" mult si bine. Stiu ca au fost  si fete dezamagite care mi-au spus ca le sare lacul de pe unghii ca si cum ar fi o oja oarecare, dar eu pana acum nu am avut acest ghinion.
Oja mata sau lucioasa "ma tine" mai mult decat cea stralucitoare: in jur de cinci zile, dar stiu sa ii prelungesc viata la sapte zile, aplicand straturi succesive. Dar si cea stralucitoare(vorbesc de Burlesque de exemplu), are farmecul ei incontestabil.
Inainte de a folosi OPI, aveam numai Peggy Sage, care este mai ieftina. Insa aceasta se usca infiorator de greu pe unghiile mele.

Cantitatea este si ea mare-15 ml, deci daca ai o prietena buna, puteti face impreuna aceasta investitie. Regula pe care trebuie sa o aplici este CPW(cost per wear)
Ca o sugestie- as vrea ca sticlutele sa fie mai mici si oja sa coste mai putin, dar eu nu am nicio putere de decizie:(
Later Edit: am vazut ca una dintre cele mai pretuite nuante este Dusk Over Cairo-inca nu am cautat nuanta pe net, dar suna fenomenal si ascunde povesti arabesti sau copte soptite la ceas de seara, exact ca in romanul lui Lawrence Durell-Cvartetul din Alexandria-l-a citit cineva?
Dusk Over Cairo...

sursa: Adela Sirghie

taguri: oja, opi, unghii, lac

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!