Fashion Studio Colour Mania

02 aprilie 2012

Fashion Studio Colour Mania

 Eşti pregătită pentru culoare? Surprinde pulsul modei cu cele mai trendy nuanţe de lacuri de unghii, în toate culorile curcubeului. Îţi prezentăm noua colecţie Fashion Studio Colour Mania de la Astor: 30 de nuanţe atrăgătoare, rezistente şi super strălucitoare, la un preţ mai mult decât convenabil. Acum îţi poţi schimba culoarea de pe unghii în fiecare săptămână, în fiecare zi... ba chiar în fiecare oră! Lasă-ţi unghiile să vorbească despre starea ta de spirit!   

 
Colecţiile pentru primăvară-vară 2012 sunt o adevărată abundenţă de culoare, culoare şi iar culoare. Iar unghiile pictate în culori cât mai vibrante s-au dovedit accesoriul esenţial şi cel mai atrăgător dintre toate. Începând cu luminoasele nuanţe neon şi cele aprinse de fuchsia, şi până la nuanţele strălucitoare de albastru, toate culorile sezonului sunt extrem de energice. Inspirându-se din paleta plină de viaţă de pe podiumuri, Astor a ales cu grijă 22 de nuanţe în trend pentru a crea cea mai desăvârşită colecţie pentru unghii. Nu uita: vorbim despre o explozie de culoare! 
 
Pentru a scoate în evidenţă cele mai atrăgătoare nuanţe ale sezonului, unghiile trebuie să fie perfecte. Din acest motiv, lacurile Colour Mania au o formulă ce atinge gradul de artă, îmbinând un amestec special de ingrediente, pentru o aplicare netedă şi un aspect final incredibil de lucios. Culoarea ultra-strălucitoare este şi foarte rezistentă, aspectul de prospeţime al unghiilor păstrându-se un timp îndelungat.       
 
Heidi Klum, consilier artistic şi ambasador Astor, iubeşte spectrul ameţitor de nuanţe din gama Astor Fashion Studio Colour Mania, pe care ne-a ajutat să-l alegem cu mare atenţie. „Sezonul acesta am văzut un caleidoscop de culoare pe podiumuri, iar acesta s-a transformat cu uşurinţă într-un trend extraordinar pentru unghii. Iubesc gama largă de nuanţe din colecţia Astor Fashion Studio Colour Mania, nuanţele sunt atât de intense şi la modă – întotdeauna îmi schimb culoarea unghiilor în funcţie de starea pe care o am – este o metodă distractivă şi accesibilă de a accesoriza şi de a scoate în evidenţă orice ţinută. Iar dacă pur şi simplu nu mă pot decide, îmi colorez fiecare unghie într-o nuanţă diferită!”, afirmă Heidi. 
 
Deci cum te decizi care este nuanţa potrivită pentru tine, în momentul acesta? Nu este chiar atât de greu! Gâdeşte-te la Colour Mania ca la un moodboard inspiraţional, exact ca acelea pe care le folosesc designerii şi stiliştii profesionişti, şi care îţi permite să-ţi asortezi unghiile atât la ţinuta, cât şi la atitudinea din ziua respectivă. Iar la acest preţ, oricine poate să se joace cu o gamă incredibilă de nuanţe. Acum îţi poţi permite să-ţi schimbi culoarea unghiilor ori de câte ori te răzgândeşti! Asta da distracţie de proporţii, la un preţ incredibil! 
 
Culorile high-fashion merită un aspect extrem de stilizat. Vei iubi recipientul frumos rotunjit, care aminteşte de creaţiile marilor designeri. Această sticluţă perfectă pentru un budoar se închide cu un capac negru, foarte elegant, care poartă atât logoul Fashion Studio, cât şi numele nuanţei dinăuntru. Astor a captat stilul într-o sticluţă, eliberează-l pe unghiile tale! 
 
În acest sezon, unghiile sunt accesoriile de bază în materie de modă! Orice declaraţie ai vrea să faci, Fashion Studio Colour Mania de la Astor are cele mai hot nuanţe care să ţi se potrivească! 
 

sursa: 2activePR

taguri: Heidi Klum, unghii, culoare, Astor

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!