trimite pe YMsalvează

Esti o fire sportiva?

11 martie 2007

Esti o fire sportiva?

Te duci la sala saptamanal, mergi la aerobic sau faci gimnastica in fata oglinzii. Crezi ca esti o fire sportiva? S-ar putea sa te inseli. Poate astfel te mentii in forma, dar asta nu inseamna si ca esti sportiv/a. Sau poate…?

Va iubiti. Dar in pat va potriviti?

11 februarie 2007

Va iubiti. Dar in pat va potriviti?

Esti fericit/a. Consideri ca ti-ai intalnit, in sfarsit, jumatatea. In pat nu e exact asa cum ti-ai dori, dar nu-i nimic, in timp va veti cunoaste mai bine si totul se va aranja de la sine. Sau nu?

Stii sa te porti cu barbatii?

28 ianuarie 2007

Stii sa te porti cu barbatii?

Ti se intimpla deseori ca un flirt care se anunta o potentiala relatie frumoasa, sa se termine fara sa-ti dai seama? Te intrebi cu ce ai gresit intr-o relatie? Sau de ce nu ai noroc in dragoste? Afla daca nu cumva vina este a ta…

Suferi de susceptibilitate?

06 ianuarie 2007

Suferi de susceptibilitate?

Unii o numesc paranoia, insa susceptibilitatea nu se manifesta in toate cazurile la fel. Unii oameni sunt susceptibili din orice, altii nu suspecteaza nimic nici chiar atunci cand ar trebui. Tu din ce categorie faci parte?

Manipulezi sau esti manipulat/a?

13 decembrie 2006

Manipulezi sau esti manipulat/a?

Exista oameni care au un efect foarte puternic asupra celor din jur, care reusesc sa schimbe mentalitati, convingeri sau care te fac in 5 minute sa le dai dreptate, desi in urma cu 10 minute erai convins/a de contrariul. Si exista si persoane care sunt usor manipulabile, dar si care se lasa manipulate, in cunostinta de cauza. Tu cum esti?

Ce barbat ai linga tine?

27 noiembrie 2006

Ce barbat ai linga tine?

E romantic si tandru? E materialist si preocupat de afaceri? E superficial si ii plac aventurile? Nu astepta sa treaca ani pina sa descoperi ce fel de om ai linga tine. Gesturile si obiceiurile lui pot fi un indiciu bun pentru a decide daca el este ce-ti trebuie tie!

Reusesti sa cazi in picioare?

13 noiembrie 2006

Reusesti sa cazi in picioare?

Cu totii avem parte in viata si de esecuri. Important e daca reusim, dupa aceea, sa ne remontam si sa ajungem pelinia de plutire. Tu cazi in picioare si te redresezi repede sau cazi in depresie si nu mai vezi iesire?

Cat de bine iti stapanesti emotiile?

26 octombrie 2006

Cat de bine iti stapanesti emotiile?

Stii sa iti stapanesti emotiile sau ti se citeste totul pe fata? Reusesti sa disimulezi, sa joci teatru sau incepi sa te bilbii cind te simti coplesit/a?