trimite pe YMsalvează

Esti obsedata de fizicul tau?

09 octombrie 2006

Esti obsedata de fizicul tau?

Unele femei ajung sa se infometeze, altele sa sufere de bulimie, unele isi dau toti banii pe cosmetice si tratamente de infrumusetare, dar sunt si femei care stiu cind sa se opreasca. Tu din care categorie faci parte?

Esti narcisista?

19 septembrie 2006

Esti narcisista?

Unii oameni se admira prea mult in oglinda, altii nici nu suporta sa se vada. Unii isi petrec ore intregi ingrijindu-se de aspectul lor, altii se pot pregati pentru o intilnire in jumatate de ora. Unii sunt asa de indragostiti de ei, incit uita ca poate mai iubesc si pe altcineva. Tu ce fel de persoana esti?

Testoasa, pisica sau iepure?

31 august 2006

Testoasa, pisica sau iepure?

Poate nu iti dai seama, dar trasaturile oamenilor au ceva in comun cu trasaturile unor animale, in anumite situatii. Unele persoane sunt retrase, interiorizate, altele sunt deosebit de simpatizate si placute, altele sunt fricoase si pesimiste. Tu cum esti?

Te-ai desprins de "fustele mamei"?

07 august 2006

Te-ai desprins de

Sunt oameni foarte atasati de familie, care se desprind greu de “mama si tata”. Sunt altii care isi iau zborul din cuib de la virsta adolescentei. Viata fiecaruia este influentata de familie, de aceea daca vrei sa aflii ce fel de familie vei avea tu la rindul tau, raspunde sincer la intrebarile urmatoare.

Ti-e teama de o relatie serioasa?

16 iulie 2006

Ti-e teama de o relatie serioasa?

Daca schimbi partenerii des si simti ca nu iti gasesti “perechea” cu siguranta nu e vina celorlalti, ci a ta. Te-ai gindit ca poate nu esti capabil/a sa ai o relatie serioasa? Ca iti este frica de implicare? Ca sa vezi daca e asa, fa testul urmator!

Ce stil de viata ai?

04 iulie 2006

Ce stil de viata ai?

Traiesti viata intens, iti plac distractiile, esti boem/a sau preferi sa-ti dedici timpul studiului? Daca nu ai aflat pina acum ce stil de viata ai, fa testul urmator.

Ce fel de coleg/a esti?

28 mai 2006

Ce fel de coleg/a esti?

Te-ai intrebat vreodata cum te privesc colegii, la servici? Daca esti considerata o persoana placuta sau, dimpotriva, toti te evita si refuza comunicarea cu tine? Daca nu ti-ai dat seama pina acum de acest lucru, fa testul urmator si vei afla.

Esti o persoana anxioasa?

07 aprilie 2006

Esti o persoana anxioasa?

Te enervezi repede? Te surprinzi deseori ridicind tonul la cei din jur? Poate ca ai motive intemeiate si atunci nu e vina ta, dar poate esti o persoana anxioasa si atunci trebuie sa inveti sa te cenzurezi! Afla daca doar treci printr-o perioada stresanta sau daca esti tu un factor de stres pentru cei din jur.