trimite pe YMsalvează

Te aprinzi repede?

15 iunie 2005

Te aprinzi repede?

De cite ori ai simtit ca iti pierzi controlul, din cauza cuiva? Esti predispus/a la crize de nervi? Sau reusesti sa treci peste astfel de momente cu calm si gindind la rece? Afla cum reactionezi in situatii neplacute si cit de stapin/a pe tine esti!

Cat esti de senzuala?

12 mai 2005

Cat esti de senzuala?

Unele femei atrag privirea ca un magnet. Nu, nu e vorba de fusta mini, nici de parul blond, nici macar de machiajul reusit. E vorba de atitudinea lor. Tu ce fel de femeie esti? Esti senzuala? Il ai pe vino-ncoa? Afla din testul urmator!

Vei face cariera?

25 martie 2005

Vei face cariera?

Te indrepti intr-o directie buna, pe plan profesional? Iti sunt exploatate la maximum aptitudinile, talentul si potentialul? Sau actualul loc de munca nu este tocmai ce iti trebuie tie?

Esti o fire romantica?

09 martie 2005

Esti o fire romantica?

Ideea unei cine la lumina luminarilor, alaturi de persoana iubita, iti da fiori? Sau te face sa zimbesti cinic si sa spui “s-a fumat”? Poate ca tu te consideri o persoana romantica, dar cei din jur cum te vad? Afla asta facind urmatorul test.

Ai incredere in tine?

03 februarie 2005

Ai incredere in tine?

Iti acorzi credit? Stii sa iesi din incurcaturi? Te resemnezi in fata greului? Cu alte cuvinte…cita incredere ai in tine, ca vei reusi in viata?

Cum stai cu prietenii?

12 decembrie 2004

Cum stai cu prietenii?

Ai multi prieteni? Dar citi dintre ei sunt prieteni adevarati? Te poti baza pe ajutorul lor, la nevoie? Raspunde la urmatoarele intrebari si vei afla daca stii sa iti faci prieteni si ce fel de prieteni ai in prezent.

Esti o persoana populara?

24 noiembrie 2004

Esti o persoana populara?

Testul urmator iti va arata cum te vad cei din jur, cit de popular/a esti, te va ajuta sa iti imbunatatesti modul de a relationa cu prietenii, colegii si cei din jurul tau.

Ai o relatie de viitor?

28 octombrie 2004

Ai o relatie de viitor?

Va stiti de ceva vreme, dar nu a pomenit nimic de oficializarea relatiei. Vrei sa stii daca sunt sanse sa faceti pasul acesta? Raspunde sincer la intrebari si vei afla.