trimite pe YMsalvează

Cum stai cu simtul umorului?

25 septembrie 2004

Cum stai cu simtul umorului?

Sunt oameni care oriunde s-ar afla, ii binedispun pe cei din jur prin glume si remarci haioase. Altii au un umor mai ironic, iar altii nu au deloc si nici nu gusta glumele facute la adresa lor. Tu in care categorie te regasesti?

Ai stofa de sef/a?

06 septembrie 2004

Ai stofa de sef/a?

Pana acum cativa ani buni toata lumea visa sa devina sef. De la o vreme insa, poate si datorita cresterii responsabilitatii muncii, mai ales in sectorul privat, romanii nu se mai inghesuie sa devina sefi. Cei mai multi prefera un trai comod, cat mai lipsit de stres, cu un venit mediu si fara ore peste program. Adica, subalterni. Pana la urma, temperamentul fiecaruia influenteaza si viata profesionala a fiecaruia. Tu ai stofa de sef sau de subaltern?

Te pregatesti de casatorie?

06 august 2004

Te pregatesti de casatorie?

Il/o iubesti? E pura atractie? E doar o distractie? Nu esti sigur/a daca e momentul sa ii propui o relatie oficializata? Desi fiecare stie ce asteapta de la celalalt si de la respectiva relatie in sine, poate nu ti-ai pus, pana acum, problema daca esti gata sa iti intemeiezi o familie cu actualul partener.

Jumatate tu, jumatate el/ea

08 iulie 2004

Jumatate tu, jumatate el/ea

Exista cupluri care par sa se inteleaga din priviri, sau cupluri linistite, despre care nu stii sa se fi certat vreodata, exista si cupluri romantice, de vesnic indragostiti, sau cupluri in care pasiunea este atat de mare incat si cand se cearta o fac cu pasiune. Mai sunt si cupluri in care partenerii stau impreuna doar pentru sex, ori din interese materiale… Tu insa cum te comporti in cuplu?

Cum iti influenteaza energia casa in care locuiesti?

21 iunie 2004

Cum iti influenteaza energia casa in care locuiesti?

Feng Shui este o arta bazata pe filosofia chineza si invatamintele acesteia despre felul in care aranjametul mediului inconjurator afecteaza energia celor care populeaza acel mediu. Desi nu multi dintre noi cunosc principiile feng shui, unii reusesc, din instinct, sa isi aranjeze casa in asa fel incat energia lor sa fie la cote maxime, acest lucru oglindindu-se apoi in felul lor de a trai. Afla mai multe despre felul in care feng shui iti influenteaza starea de spirit.

Ai temperament de blonda sau de bruneta?

13 iunie 2004

Ai temperament de blonda sau de bruneta?

A fi blonda nu inseamna ca fi proasta, dupa cum a fi bruneta nu inseamna ca esti desteapta. De fapt bancurile cu blonde se adreseaza tuturor femeilor cu un anumit temperament, indiferent de culoarea naturala sau vopsita, a parului lor. De aceea unele blonde nu sunt deranjate de comentariile facute despre ele, iar unele brunete se amuza copios, tocmai fiindca, poate, acum 2 saptamani, erau si ele blonde!Totul tine de temperament. Afla si tu ce temperament ai, de blonda sau de bruneta!

Cat esti de sexy?

21 aprilie 2004

Cat esti de sexy?

Auzi deseori despre unele persoane ca sunt sexy si cu siguranta te-ai intrebat macar o data cat de sexy esti tu. Raspunde sincer la urmatoarele intrebari si iti vei putea face o idee.