trimite pe YMsalvează

In iunie, Slimart va pregateste o multime de surprize!

26 mai 2006 | Autor: Slimart

In iunie, Slimart va pregateste o multime de surprize!

Deja numeri zilele pana la concediu....de abia astepti sa ajungi pe plaja, sa capeti un bronz de invidiat si sa te relaxezi. Totusi, majoritatea dintre noi se panicheaza in apropierea concediului: concediu inseamna plaja, plaja inseamna costum de baie, iar costumul de baie inseamna un corp studiat de multe priviri critice. Ca atare, fiecare dintre noi, in pragul verii, se gandeste, mai mult ca oricand la kilogramele in plus, la celulita, musculatura lipsita de fermitate etc. Daca nu trebuie sa pleci la sfarsitul acestei saptamani in vacanta, mai ai timp sa remediezi problemele estetice. »

Vedetele, frumusetea si Slimart

04 mai 2006 | Autor: Slimart

Vedetele, frumusetea si Slimart

Le vedeti in fotografii, le vedeti pe scena, in emisiunile TV, pe strada... sunt frumoase, sunt suple, au un corp de invidiat, sunt intotdeauna aranjate si imbracate dupa ultimele tendinte... sunt persoane public, sunt vedete pe care toate ziarele si revistele le urmaresc zi de zi! Ziarele de scandal le vaneaza sa le prinda in ipostaze delicate sau in momente estetice nereusite. Toti uita insa ca vedetele sunt de fapt oameni ca si noi, cu momente bune si rele, cu probleme, cu zile in care tenul le joaca tot felul de feste si cu perioade in care kilogramele se acumuleaza (pentru ca si pentru ele exista Paste, Craciun, sarbatori in familie si momente in care poftesc la ceva dulce). »

Depaseste limitele genelor tale!

07 octombrie 2005

Depaseste limitele genelor tale!

     Rimmel Volume Flash, mascara preferata de tinerele care isi traiesc viata din plin, iti aduce in aceasta toamna doua noi variante seducatoare: Volume Flash Curved Brush Mascara si Volume Flash Extreme Black Mascara.      Fiecare varianta aduce o noutate excitanta pentru originalul Volume Flash a carui formula unica Lock&Load se fixeaza imediat pe gene, marindu-le volumul intr-o secunda. Unicitatea formulei Lock&Load consta in faptul ca, pentru… »

Vointa in regimul de slabire

01 octombrie 2005 | Autor: Ramona Miron

Vointa in regimul de slabire

Am tinut toate regim, macar o data, sau cel putin am incercat sa ne ocupam de corpul nostru. Dar am descoperit ca apare totdeauna un moment, cateodata foarte scurt (sau, dimpotriva, intens si staruitor), in care tentatia de a spune; „Hai , lasa!.... La urma urmei m-am saturat!” e mai puternica decat orice. Desi, cu cateva ore inainte, totul mergea foarte bine. Exista deci un moment critic in care situatia se poate rasturna, in care delasarea invinge motivatia si vointa de a spune „nu”. „Esuam” in mod lamentabil, de multe ori definitiv si apoi avem indrazneala si insolenta sa evocam fel si fel de scuze legate de cerintele noastre zilnice. »