advertorial

In iunie, Slimart va pregateste o multime de surprize!

26 mai 2006 | Autor: Slimart

In iunie, Slimart va pregateste o multime de surprize!
copyright: Slimart

     Deja numeri zilele pana la concediu....de abia astepti sa ajungi pe plaja, sa capeti un bronz de invidiat si sa te relaxezi. Totusi, majoritatea dintre noi se panicheaza in apropierea concediului: concediu inseamna plaja, plaja inseamna costum de baie, iar costumul de baie inseamna un corp studiat de multe priviri critice. Ca atare, fiecare dintre noi, in pragul verii, se gandeste, mai mult ca oricand la kilogramele in plus, la celulita, musculatura lipsita de fermitate etc.

     Daca nu trebuie sa pleci la sfarsitul acestei saptamani in vacanta, mai ai timp sa remediezi problemele estetice.
     La Slimart te asteapta acum un nou aparat super performant care te va ajuta rapid sa elimini kilogramele in plus si centimetri in plus: Tunelul Mobil Futura.
     Tunelul mobil Futura este un aparat care actioneaza in profunzimea pielii, la nivel celular, distrugand celulele imbatranite si topind grasimile (acestea din urma fiind descompuse de undele magnetice). Astfel se obtine o scadere in greutate si diametru. Caldura produsa are si efect drenant asupra vaselor sanguine, imbunatatind circulatia. Un alt efect al acestui aparat este acela de relaxare, eliminare a strsului, imbunatatire a somnului si revigorare a metabolismului.

     In afara de Tunelul mobil Futura (la care in luna iunie beneficiati de un abonament cu pret special), puteti apela si la celelalte proceduri si aparate perfomante de la Clinica Slimart. Mai mult, ne-am gandit sa va facem si o alta surpriza: o oferta speciala! Daca veniti cu o prietena la Slimart, veti beneficia de un discount de 10% la oricare abonament. Daca veniti cu 2 prietene, veti avea un discount de 20% la oricare abonament!

     Va uram o vara frumoasa!

Clinica de infrumusetare corporala si faciala SlimArt
Piata Lahovari, nr. 5A, sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021/311.87.34, 0726/65.63.96
E-mail: contact@slimart.ro
Web: www.slimart.ro

sursa: Slimart

taguri: slimart, slabire, frumusete, kilograme

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger