Shakira ar prefera sa umble goala

27 iulie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Shakira ar prefera sa umble goala

     Rareori un star ajunge sa recunoasca in fata intregii lumi ca are gusturi lamentabile in privinta hainelor. Shakira insa si-a pus singura cenusa in cap, e adevarat, in felul ei adorabil de a fi: “Mi-am dat seama ca nu ma pricep la moda cind ai mei mi-au zis sa mai schimb rochia de seara cu care m-am afisat 3 ani la rind de Craciun. Abia atunci mi-am luat un stilist.”

 

     Cantareata de 28 de ani admite ca cele mai mari emotii la un concert sau aparitie televizata i le dadea garderoba. “Nu ma pricep pur si simplu sa combin hainele. Intotdeauna aratam varza, oriunde mergeram.”

     Ea mai declara ca nu ii dispretuieste pe criticii care au spus ca este una dintre cele mai prost imbracate vedete. “Au dreptate! De fapt eu urasc hainele. Daca as putea as umbla goala peste tot.” Totusi fanii ei nu sunt atit de deranjati de acest aspect. Pina la urma se pare ca stilistul angajat si-a facut treaba bine, fiindca look-ul incintatoarei vedete s-a imbunatatit vizibil, in ultimele ei aparitii in concerte si videoclipuri. Si... oricum, pina la urma vocea si dansul fac toti banii, nu-i asa?!

taguri: Shakira, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!