Zece lucruri pe care nu le stii despre femei

15 aprilie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Zece lucruri pe care nu le stii despre femei

In continuarea articolului de saptamana trecuta, 10 lucruri pe care nu le stii despre barbati, m-am gandit ca si domnii ar dori sa afle mai multe informatii despre partenerele de viata si nu numai.
Asadar iata 10 lucruri despre femei pe care nu le stii:

1. La femei, corpul calos, cel care uneste cele doua emisfere cerebrale este cu 30 % mai dens decat la barbati. Functiile ce tin ce comunicare si limbaj sunt localizate in emisfera stanga in timp ce functiile vizual-spatiale sunt localizate in emisfera dreapta, iar o mai buna conexiune intre aceste emisfere explica faptul ca femeile pot face mai multe lucruri in acelasi timp.
2. Scanerul cerebral a aratat ca atunci cand o femeie vorbeste exista activitate in ambele emisfere cerebrale iar functiile auzului opereaza simultan, ceea ce ii permite acesteia sa vorbeasca si sa asculte in acelasi timp.
3. Dimensiunea lobului parietal este de 40 cm la femei in timp ce la barbati este de 43 cm. Acest lucru arata ca exista diferente in structura creierului in functie de sex si ca asta indica modalitati diferite de a actiona sau de a intelege anumite lucruri.
4. Femeile cred ca atunci cand vorbesc despre problemele lor, chiar daca sunt minore, acest gest reprezinta o dovada de afectiune si respect, aratandu-si astfel incrderea pe care o are in cel caruia i se destainuie.
5. Femeilor nu le este rusine de faptul ca au anumite dificultati, ego-ul lor nu depinde de cat de competente sunt ci si de relatiile pe care le au cu cei din jur.
6. O femeie se simte bine atunci cand are cu cine sa vorbeasca despre problemele ei, ea nu are nevoie de solutii, in timp ce un barbat se simte bine atunci cand isi rezolva singur problemele.
7. Atunci cand o femeie iubeste un barbat ea incearca sa-i imbunatateasca comportamentul, chiar daca barbatul nu este de acord cu acest lucru ea nu pierde nicio ocazie sa il ajute sau sa-i spuna cum si ce sa faca si crede ca acesta va aprecia in timp acest ajutor. Barbatul interpreteaza gresit acest comportament si crede ca este controlat, ii lipseste libertatea de alegere si exprimare.
8. Abilitatea unei femei de a primi si a darui iubire intr-o relatie este in stransa legatura cu propria parere despre sine.
9. Atunci cand o femeie este vulnerabila din punct de vedere emotional si nu are incredere in sine ea are nevoie de afectiune.
10. Daca o femeie isi reprima sentimentele negative, atunci cand vine vorba de relatiile cu ceilalti, va face instinctiv acelasi lucru cu sentimentele pozitive si astfel relatia nu poate evolua. De aceea, o femeie trebuie sa vorbeasca despre sentimentele negative, ca sa se elibereze si sa poata da frau sentimentelor pozitive.
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: femei, sentimente, cuplu

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!