Piercing: nu atat de usor pe cat pare

24 ianuarie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Piercing: nu atat de usor pe cat pare

      Cand sa nu va faceti piercing

      Poate pentru multi piercing-ul este o operatie simpla, insa are si unele contraindicatii de care e bine sa tineti seama:

      - in cazul astmaticilor, mai ales daca e vorba de un inel pus in limba; acesta poate fi usor aspirat in timpul unei crize de astm, iar consecintele pot fi fatale.
      - in cazul celor care au implanturi mamare, un piercing la san poate declansa o reactie adversa. Este de preferat sa va consultati cu medicul care v-a facut implantul, inainte de a trece pe la cabinetul de piercing.
      - in cazul celor care urmeaza chemoterapie
      - daca urmati vreun tratament cu ginseng; acesta este un puternic anticoagulant si duce la dublarea cantitatii de sange pe care o veti pierde in timpul unui piercing. Stopati tratamentul, pe o perioada de 2 saptamani, inainte de a va face piercing.
      - cand aveti o infectie a pielii, oriunde pe corp.
      - daca urmeaza intr-un viitor apropiat sa suferiti o interventie chirurgicala; este stiut ca in astfel de situatii toate bijuteriile de pe corp sunt indepartate.

 

      Cele mai intalnite afectiuni, ca urmare a unui piercing nereusit, sunt: roseata si transpiratie excesiva in zona afectata, infectii cu puroi, sangerare, cicatrici inestetice.

<12

sursa: beautycenter.ro

taguri: piercing

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!