Pardesiul potrivit pentru toamna

03 octombrie 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Pardesiul potrivit pentru toamna

O altă haină pe lângă sacou sau jacheta de piele care este potrivită pentru acest sezon precum și pentru cel de primăvară este trenciul. El vine cu un plus de masculinitate, impermeabilitate și protecție împotriva aerului rece. Trenciul este o pelerină de ploaie modernă care a fost inventantă de Thomas Burberry.  Acestă pelerină modernă era impermeabilă și avea în compoziție gabardină. Trenciul de la Burberry a fost adoptat de ofițerii armatei engleze în primul război mondial.

Pentru cei care vor un look clasic le recomand un trenci impermeabil la două rânduri din  nuanțe precum bleumarin, negru, gri, maro deschis, kaki.

Dacă îți alegi un trenci pentru ținuta business atunci un bej mai deschis te va ajuta, pentru alte ținute îți recomand pe cel negru care merge bine la o cămașă albă și un pulover în V gri sau negru. În plus, pentru a crea contrast poartă-l pe cel bej peste un costum negru. Gulerul a fost creat pentru fi purtat ridicat. Astfel, gâtul tău va fi protejat și va arăta mai bine.

Dacă vrei să porți trenciul la costum vino cu sacoul pe tine pentru a fi sigur că-ți alegi mărimea potrivită.

Lungimea trenciului trebuie să fie undeva cu 5-15 cm deasupra genunchiului.
Când vine vorba de alegerea acestui articol vestimentar nu trebuie să te gândești să-l cumperi pe cel ieftin și de proastă calitate deoarece este versatil și merge la o gama variată de ținute. Dacă trenciul îți vine bine atunci nu necesită legarea centurei. Este lume care afirmă faptul că dacă îți legi trenciul vei arăta mult prea feminin. Îți recomand să îl legi cât mai haotic la fel cum ai diferitele modalități de legare a curelei.
O altă alternativă ar fi Macintosh-ul. Acest trenci este  alcătuit din două straturi de bumbac și unul de cauciuc între ele.

Când vrei să-ți cumperi un trenci trebuie să alegi un material impermeabil. Atenție, trenciul nu este potrivit pentru iarnă. La acest anotimp îți recomand să mergi pe alte pardesie mai potrivite.
 

sursa: Stil Masculin

taguri: trenci, pardesiu, toamna, masculin, vestimentatie, trend

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!