Ingrijeşte-l pâna nu e prea târziu!

07 aprilie 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Ingrijeşte-l pâna nu e prea târziu!

Și tenul bărbaţilor, ca și tenul femeilor necesită îngrijire, pentru că pielea bărbaților este supusă aceloraşi factori de îmbătrânire ca şi pielea femeilor. Dar bărbaţii nu vor să recunoască sau nu ştiu că tenul lor are nevoie de îngrijire.

În funcție de tipul de ten, de vârstă și de problemele pe care le are pielea, tratamentul facial se personalizează pentru fiecare persoană în parte. Intervalul de tratament, medota de tratament și produsele folosite sunt stabilite de către cosmeticiană cu acordul vostru. Tratamentul facial se face o dată la 3 luni sau ori de câte ori este necesar.

Tratamentul cosmetic este un proces de bază al cosmeticii. Iar un tratament bine executat curăță tenul în profunzime, hidratează și hrănește pielea, tonifică mușchii feței, stimulează circulația sanguină. Pe când un tratament prost executat poate provoca o erupție de coșuri, poate lăsa tenul iritat și cu urme. Tratamentul cosmetic se recomandă pentru toate tipurile de ten. Durata tratamentului facial este între: 60 – 90 de minute.

Tratamentul facial clasic parcurge următoarele etape:

- clientului i se face o scurtă anamneză, pentru a se cunoaște produsele folosite la domiciliu, sensibilitatea la anumite produse, etc. Totodată se stabilește tipul de ten;

- se demachiează fața și gâtul, apoi se tonifică. Produsele cosmetice folosite sunt adecvate tipului de ten și speciale pentru bărbați;

Citeste mai multe despre tratamentul facial pentru bărbați pe cosmetoterapie.ro
 

sursa: Stilmasculin.ro

taguri: tratament facial, barbati, masculin, ten

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!